Kasvata yritystäsi avullamme

Yritysten kasvu on olennainen osa liiketoimintaa ja yksi tärkeimmistä tavoitteista yrityksen elinkaarella. Tässä kohtaa Crazy Town astuu kuvioihin! Me autamme eri vaiheissa olevia yrityksiä kasvamaan. Kasvun tavoittelu voi tarkoittaa liiketoiminnan laajentamista uusille markkinoille, tuotevalikoiman laajentamista tai asiakaskunnan kasvattamista.

Kysy lisää

Uuden palvelun, tuotteen tai yrityksen kehittäminen

Toteutamme erilaisia valmennusohjelmia yrityksille, jotka hakevat uutta suuntaa – uuden palvelun, tuotteen tai liiketoiminnan kasvun kautta. Ohjelmissamme opitaan käytännön kautta. Kaikki koulutuksen aikana tehtävä työ kehittää sinua ja yritystäsi. Löydä rahoitusta, osaajia, sparraajia ja kumppaneita – kytkemme mukaan korkean luottamuksen kumppanimme Suomesta ja maailmalta.

Finest Love from Crazy Town on lippulaivamme. Osallistuminen on mahdollista mistä päin Suomea tahansa.

Hämeenlinnassa vastaamme Linnan Business Turnajaiset IDEAsarjan toteutuksesta, joka tarjoaa sparrausta ja rahoitusta uusien ideoiden toteuttamiseen.

Yritysten kasvuohjelmat

Laajenna uuteen kaupunkiin

Työmarkkinat ovat valtakunnalliset. Meidän avulla rekrytoit ympäri tekijöitä Suomen ja tarjoat heille tukikohdan läheltä kotia. Crazy Townin jäsenyyden avulla muutat kotikonttoristin täysmittaiseksi toimipisteeksi. 

Yhdistämme sinut myös paikallisiin verkostoihin ja palveluihin. Paikallinen vetäjä ei jää yksin. Yhteisö ympärillä tukee tekijöiden veto- ja pitovoimaa. Myös oman työkulttuurin rakentuminen helpottuu. 

Laajenna uuteen kaupunkiin

Osaajien rekrytointi ja yhteistyö korkeakoulujen kanssa

Tuomme sinut yhteen tulevaisuuden osaajien kanssa sekä autamme käynnistämään yhteistyötä korkeakoulujen kanssa. Autamme yhteistyön aloituksessa, muotoilussa sekä kumppanuuksien löytämisessä. Verkostoomme lukeutuu useita suomalaisia yliopistoja ja ammattikorkeakouluja sekä eurooppalaisia korkeakouluja.

Yhdistä kasvupalvelut Crazy Town -jäsenyyteen

Yritysten kasvupalvelut täydentävät hyvin Crazy Town -jäsenyyttä, joka tarjoaa tilojen lisäksi yhteyden tuhansiin eri alojen asiantuntijoihin.

Meillä vertaistuki- ja oppiminen on kaiken ytimessä. Yhteisömme jäsenet vaihtavat ideoita ja ajatuksia kahvinkeittimen äärellä, lounaalla, kokoontumisissa sekä yhteisön omilla aamukahveilla. Tämä tarkoittaa vuosittain satoja tapahtumia ja tuhansia kohtaamisia, joilla kehittää osaamista tai löytää kasvun paikkoja. Crazy Townin tiimi auttaa sinua hyödyntämään mahdollisuudet.

Tutustu Crazy Town -jäsenyyksiin
Kiinnostuitko?

Laita viestiä!

Lähettämällä tämän lomakkeen osoitat antavasi markkinointiluvan ja hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.