Crazy Town ja Skillhive ryhtyvät yhteistyöhön tavoitteena rakentaa globaalisti toimiva osaamisyhteisö ja markkinapaikka tulevaisuuden asiantuntijatyölle.

Käynnissä oleva digitaalinen vallankumous murtaa vallalla olevia hierarkkisia ja siiloutuneita organisaatiorakenteita ja toimintatapoja. Ihmisen toimeentulo rakentuu useista eri työtehtävistä, jotka syntyvät verkostoissa, jotka digitaaliset alustat mahdollistavat. Työ tapahtuu yhä enemmän organisaatiorajat ylittävissä tiimeissä ja parvissa. Samalla syntyy kasvava tarve uudenlaiselle verkostoajan yhteisöllisyydelle ja tukiverkostoille.

Crazy Townilla ja Skillhivella on molemmilla vuosien kokemus ja näkemys tämän päivän asiantuntijatyönhaasteista sekä yhteinen visio siitä, miltä tulevaisuuden asiantuntijatyö voi parhaimmillaan näyttää. Yhteistyössä Crazy Town ja Skillhive luovat paikan, jossa asiantuntijoiden osaaminen tulee esiin, ja jossa jokainen voi tehdä sitä missä on hyvä ja mistä on aidosti kiinnostunut. Samalla syntyy sosiaalisesti, fyysisesti kuin digitaalisesti toimiva yhteisö, jossa on turvallista ja helppoa yrittää yhdessä ja saada tukea kasvuun sekä auttaa samalla muita menestymään.

 

Skillhive Next on digitaalinen osaamisalusta ja markkinapaikka, joka tarjoaa helpon tavan kuvata henkilöiden osaamista ja yhdistää sitä joustavasti eri asiakastarpeisiin – yli organisaatio- ja toimialarajojen. Skillhiven kautta kasvuhakuiset yritykset ja organisaatiot löytävät motivoituneimmat osaajat, jotka auttavat kehittämään innovatiivisia tuotteita ja palveluita, jotka menestyvät kansainvälisessä kilpailussa. www.skillhive.com

Crazy Town on nopeasti kasvava asiantuntijoiden ja yritysten yhteisö, jotka eivät yritä yksin, vaan tietävät että yhdessä saa enemmän aikaan. Crazy Town tarjoaa asiantuntijoille yhteistyötä tukevan fyysisen ja sosiaalisen ympäristön sekä toimintatavat ja käytänteet, jossa osaamista jaetaan ja liiketoimintaa kasvatetaan yhdessä. Näin eri osapuolien välille rakentuu  luottamus ja yhteistyö onnistuu. www.crazytown.fi 

 

LISÄTIETOJA:

Crazy Town Oy (Crazy Town)

Toni Pienonen, 0400 737 238, toni.pienonen@crazytown.fi

Intunex Oy (Skillhive)
Janne Ruohisto, toimitusjohtaja, 050 357 2316, janne.ruohisto@intunex.fi