Etenkin Hämeenlinnassa ja Jyväskylässä on tarjolla uusia jäsenyysvaihtehtoja uusien tilojen myötä! Keväällä otamme myös käyttöön yhteisössä oman digitaalisen alustan oppimisen ja osaamisen yhdistelyn helpottamiseksi.

HÄMEENLINNA

Crazy Town Hämeenlinna on muuttanut osaksi Parkkia!

Parkki kokoaa kaikki yritysten ja yrittäjien palvelut, tapahtumat ja verkostot saman katon alle. Jäsenyydellä saat käyttöön huikeat tilat sekä koko yhteisön osaamisen käyttöösi.

Lue lisää CT Hämeenlinnasta »

TAPAHTUMIA

6.3. Näin myyt niille idiooteille ympärilläsi >

19.3. Digitaidoilla yritys kasvuun – Googlen ja Yrittäjien koulutuskiertue >

27.3. Lean – Näin saat enemmän aikaa tekemällä vähemmän >

2.4. Parkin avajaispäivä – avoimet ovet aamupäivällä >

24.4. Linkroom -valmennus, hae mukaan 17.4. mennessä – mahdollisuus saada 2500 euron stipendi ja tukea uusien ideoiden edistämiseksi >

JYVÄSKYLÄ

Crazy Town Jyväskylä tuplaa tilat ja laajenee kävelykadulle elokuussa 2020

Laajennus tarjoaa tilaa etenkin isommille tiimeille. Uudessa showroom-tilassa yritykset voivat testata ja kehittää palveluitaan yhdessä kaupunkilaisten sekä Crazy Town-yhteisön kanssa. Huoneet viedään nopeasti, joten sovi tapaaminen Siljan kanssa jos jäsenyys kiinnostaa. Haemme myös kumppaneita, joita kiinnostaa uuden showroomin ja yhteiskehittämisen palvelut.

Lue lisää laajennuksesta »

MAALISKUUN TAPAHTUMAT

27.3. Synnytä tunteita: kerro tarinasi kuvin ja videoin

PORI


Käynnistämme Porissa keväällä Yksinyrittäjäakatemia-ohjelman, jossa yksinyrittäjät kehittävät omaa liiketoimintaa käytännönläheisesti vertaisten kanssa. Tule kuulolle webinaariin 24.3 ja ilmoittaudu mukaan.

Crazy Town Porin jäsenet kasvavat nopeasti ja yhteisössä olisi tarvetta markkinoinnin asiantuntijoille, jotka osaavat tuotteistamisen, kasvumarkkinoinnin ja B2B-kentän. Jos tunnistat tästä itsesi olet erittäin tervetullut jäseneksi! Kauppaa yhteisön kautta voisi olla luvassa. Sovi tutustuminen Petrin tai Katin kanssa.

Suuren suosion viime vuonna saanut Grow Bigger tapahtuma järjestetään jälleen kerran Fennian, Elon, Crazy Townin ja Satakunnan yrittäjäjärjestöjen kanssa CT:llä. Paikalla kuullaan Hesburgerin perustajan Heikki ”Hese” Salmelan tarina!

TAPAHTUMIA

6.3.2020 Tekoälyn lyhyt historia: miksi ja miten se tapahtuu nyt?

20.3. Kolme asiaa tekoälystä mitä jokaisen yrityksen pitää tehdä. Nyt!

24.3. Yksinyrittäjä-koulutusohjelman webinaari

26.3. Industrial 4.0 Co-operation possibilities – Bigger together workshop

17.4. Grow Bigger 2.0

TAMPERE

Maaliskuussa tarjolla on vinkkejä hyvinvointiin, kun hyvinvointiaamu tulee taas pe 6.3.2020. Aihe on lähellä myös uuden yhteisövetäjän Nuppu Laaksosen sydäntä. Tämä ProAkatemian kasvatti haluaa etenkin keskittyä jäsenten välisen yhteisöllisen oppimisen edistämiseen.

6.3. Hyvinvointiaamu

20.3. Going against the grain: building a generic browser game

CONSULTING

Crazy Town -yhteisö Albaniassa

CT:n konsultointitiimi järjestää kevään 2020 ajan Albaniassa hackathoneja, joiden tavoite on lisätä maassa korkeakoulupohjaista yrittäjyyttä sekä startup-toimintaa. Jos sinulla on Suomessa tarve tehdä yhteiskehittämisestä tai elinvoimatoimintaa käytännössä, ole yhteydessä Mikkoon.

Tämän lisäksi järjestimme viidelle Crazy Townin jäsenyritykselle mahdollisuuden lähteä työlomalle maan pääkaupunkiin Tiranaan. He saavat matkat, majoituksen, työskentelytilat sekä verkostoitumisen ilmaiseksi! Kerromme lisää opeista ja kokemuksista kevään aikana 🙂

Crazy Townin Mikko Korpela (vasemmalla) ja Toni Pienonen (alhaalla oikealla) ensimmäisen hackathonin osallistujien kanssa. Osallistujat ratkoivat Tiranan kaupungin haastetta, kuinka tehdä kohteesta houkuttelevampi paikka eurooppalaisille digitaalisille nomadeille.