Crewmme on kasvanut hurjasti viime aikoina, ja haluamme nyt samalla kertaa esitell√§ teille kolme upeaa, tiimimme uusinta vahvistusta! ūüėćūüéČ 

Kolme kuukautta sitten meill√§ aloitti Jyv√§skyl√§n CT:ll√§ energinen kaksikko Carolin Otsing ja Pavel Popov. Carolin toimii koulutuspuolemme Crazy Town Academyn projektip√§√§llikk√∂n√§ ja Pavel projektivastaavana. ūüí™ Pavel on muun muassa t√§m√§n vuoden Innovation bootcampin projektip√§√§llikk√∂.¬†

T√§m√§n lis√§ksi meill√§ on ollut rekry k√§ynniss√§ yhteis√∂managerin rooliin Jyv√§skyl√§√§n! Kiitos jokaiselle hakijalle viel√§ ūü•į

Meill√§ on ilo ja kunnia ilmoittaa, ett√§ maaliskuun alussa roolissa aloittaa Anu Kalenius, kun meid√§n ihana Silja j√§√§ √§itiyslomalle! ‚ú® 

Ihanaa saada lisää työkavereita ja uutta energiaa tiimiimme! Lue alta Anun, Carolinin ja Pavelin esittelyt:

Anu (Kontaktoidu linkkarissa!)

Hei! Olen Anu, markkinoinnin, viestinnän ja myynnin moniosaaja Jyväskylästä. Aloitan 1.3.2022 Jyväskylän Crazy Townissa yhteisömanagerina. Odotan suurella innolla, että pääsen tutustumaan Crazy Townin energiseen asiantuntijayhteisöön, josta olen kuullut etukäteen pelkkää hyvää useammalta taholta. Minulla on monipuolinen tausta erilaisista tehtävänkuvista kiinteistöalalta ja hyvä ymmärrys asiakaslähtöisestä liiketoiminnasta. Nautin laajoista tehtäväkokonaisuuksista, ihmisten kanssa työskentelemisestä ja toiminnan kehittämisestä. Rakastan tapahtumia ja niiden järjestämistä.

Luonteeltani olen iloinen, luotettava, utelias ja auttavainen. On minua joskus kuvailtua hauskaksi, aikaansaavaksi, oikeudenmukaiseksi ja hyv√§ksi tiimity√∂skentelij√§ksikin. Toisiaan tukeva ja huumorintajuinen ty√∂yhteis√∂ on minulle itselleni eritt√§in t√§rke√§. Tulenkin siis avoimin mielin porukkaan mukaan oppimaan uutta, mutta my√∂s osallistumaan toimintaan. 

Olen tulevista yhteisömanagerin tehtävistä ja keväästä erittäin innostunut. Maaliskuuta odotellessa keskityn harrastuksiini, kuten lenkkeilyyn, käsitöihin sekä brittiläisiin pukudraamoihin ja poliisisarjoihin. Olen nykyään tykästynyt myös äänikirjoihin, koska niitä kuunnellessa jopa siivoaminen ja kuntosalilla käyminen tuntuvat paljon mielekkäämmiltä. Aloitin juuri rivitanssin harrastamisen, jonka aikana tulee yllättävän kuuma ja muistia koetellaan toden teolla. Ehkä Crazy Townillakin päästään tulevaisuudessa laittamaan jalalla koreasti yhdessä? Nähdään pian!

Carolin (Kontaktoidu linkkarissa!)

Hei kaikille! Aloitin 3 kuukautta sitten Jyväskylän Crazy Townin porukassa koulutuspuolen (Crazy Town Academy) projektipäällikkönä.

Olen aikaisemmin ollut pitk√§√§n ravintola-alalla, mutta jo muutama vuosi sitten aloitin YAMK Tradenomi opinnot ty√∂n ohella tarkoituksenani vaihtaa alaa jossain kohtaa. Koronakev√§t 2020 iski ravintola-alalle kovasti ja pisti omiin mietteisiin vauhtia. J√§tin ravintolap√§√§llik√∂n teht√§v√§ni, j√§i opintovapaalle joksikin aikaa, py√∂r√§hdin S-Pankissa tovin, ja t√§√§ll√§ sit√§ nyt sitten ollaankin uuden ja j√§nnitt√§v√§n √§√§rell√§! 

Olen j√§rjestelm√§llinen persoona, mutta silti viime tippa on paras motivaattori. Tykk√§√§n siit√§ kun ty√∂p√∂yd√§ll√§ on sopivan paljon tekemist√§ ja ymp√§rill√§ ihmisi√§ joiden kanssa puhaltaa yhteen hiileen. Olen joustava ty√∂ntekij√§ ja noin muuten paljon fiiliksen mukaan menij√§. Ilman kahvia ei kone k√§y, ja vapaa-ajallani tasapainotan istumaty√∂t√§ crossfit-treeneiss√§. 

On inspiroivaa joka päivä oppia uutta uudella alalla, tutustua uusiin ihmisiin, ja olla osana tätä koko CT yhteisöä. Törmäilemisiin!

Pavel (Kontaktoidu linkkarissa!)

Moi, olen Tiimiakatemialla viimeistä vuotta opiskeleva jatkuvasti itseäni haastava tiimipelaaja.

Olen luonut itselleni listan asioita, joita haluan kokeilla. Kyseinen lista on pudottanut minut 1000 metrin korkeudesta alas kun lähdin kokeilemaan laskuvarjohyppyä ja sen avulla löysin uuden harrastuksen nimeltä tennis. Uusien asioiden kokeileminen on tehnyt minusta uteliaamman ja samalla korkeuden paikan kammoni hävisi parissa sekunnissa, kun piti muistella mistä kahvasta vetää taivaalla ettei käy köpelösti.

Tällä hetkellä olen mitä erilaisimmissa Crazy Townin Consulting puolen projekteissa mukana. Toimin myös tämän vuoden Innovation Bootcampin projektipäällikkönä. Parin kuukauden Crazy Townilla työskentelyn jälkeen olen huomannut, että täällä oleva yhteisö on vertaansa vailla. Tämä näkyi erityisesti perehdytysviikolla. Saman viikon aikana tutustuin käynnissä oleviin projekteihin ja juhlin CT:n pikkujouluissa, varsin Crazy perehdytys, I must say.

Nähdään Crazy Townilla!

Tervetuloa osaksi Crazy Crewt√§ Anu, Carolin ja Pavel! ūüėćūüí™