Crazy Town Tampere on yli 80 kasvuhakuisen yrityksen yhteisöCrazy Town Tampere sijaitsee kaupungin paraatipaikalla ydinkeskustassa betonibrutalistisessa Tampereen postitalossa, rautatieaseman naapurissa. Paikallinen yhteisö koostuu startupeista, yksinyrittäjistä sekä vakiintuneista yrityksistä. Kansainvälinen kasvu yhdistää monta.

Yhteisöä luotsaavat Timo Lahti ja Kati Vasell. Jos sinua kiinnostaa toimintaamme tutustuminen, niin sovi Timon kanssa tapaaminen (0400 788 674), käy jossain monista tapahtumistamme tai lataa lisätietopaketti. Alta löydät myös videon, jonka Tampere Business Meet-tapahtuman järjestäjät tekivät CT Tampereesta.


Crazy Town Tampereen laajennus syksyllä 2019


Crazy Town Tampereelle valmistui lisätilaa syyskuussa 2019. Tarjolla on rajattu määrä valmiiksi kalustettuja erittäin kysyttyjä tiimihuoneita (8 m² - 30 m²).

Toimi nopeasti, jos haluat osaksi yhteisöä, joka tukee osaamisen ja liiketoiminnan kasvua!Sovi vierailu

Lataa lisätietopaketti

Image


Monipuoliset tilat


Crazy Town Tampereen yli 1500 m2 tilat kahdessa kerroksessa taipuvat erilaiseen työskentelyyn, tapaamisiin sekä erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Olemme Suomen suurimpia coworking-yhteisöjä pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Syksyllä 2019 avautuva laajennus lisää etenkin tiimihuoneiden määrä.


(Kuvat: DeskMe-tilavarausjärjestelmä)

Jäsenpalvelut - Mitä saat Crazy Town Tampereen jäsenenä?


Meillä ei makseta vuokraa, vaan jäsenyydestä. Riippumatta millainen jäsenpaketti sinulla on käytössä, saat aina nämä edut itsellesi.

Lataa lisätietopaketti

Lisää kauppaa! Kumppaneita, alihankkijoita ja vilkkaat sisämarkkinat, jossa jäsenet tekevät keskenään kaupallista yhteistyötä.

Uuden oppimista. Yhteisö koostuu eri alojen asiantuntijoista, jotka auttavat ja sparraavat toisiaan. Yli 50 tapahtumaa vuodessa.

Työkaverit ja yhteisö. Rakennamme yhteisömme jäsenten välille ammatillisia suhteita. Yhteisövetäjät auttavat jäseniä saamaan yhteisöstä kaiken irti.

Upeat toimitilat. Jäsenet saavat täysin varustellun toimistoinfran ja yli 1500 m2 edestä tilaa huippusijainnilla Tampereen keskustasta. Kaikki on muuttovalmista ja hoituu yhdellä laskulla.


Tampereen jäsenpaketit


Ota yhteyttä
LIIKKUVA
200 eur
/ kk + ALV

Täydet jäsenpalvelut

Ei omaa pistettä, 24/7 yhteisten tilojen käyttö sekä muu Crazy Town-verkosto

Ei takuumaksua, yhden kuukauden irtisanomisaika

Hinnoittelu henkilöpohjainen (mahdollista lisätä uusia käyttäjiä alennettuun hintaan)

KIINTEÄ PISTE

350 eur
/ kk + ALV

Täydet jäsenpalvelut

Oma työpiste, 24/7 yhteisten tilojen käyttö sekä muu Crazy Town-verkosto

2 kk takuumaksu, 3 kk kuukauden irtisanomisaika

Hinnoittelu henkilöpohjainen (mahdollista lisätä uusia käyttäjiä alennettuun hintaan)

HUONE

ALKAEN 690 eur

/ kk + ALV

Täydet jäsenpalvelut

Oma huone, 24/7 yhteisten tilojen käyttö, sekä muu Crazy Town-verkosto

2 kk takuumaksu, 3 kk kuukauden irtisanomisaika

Hinnoittelu organisaatiopohjainen


KUVA: Studio Kari Savolainen

Kokenut sarjayrittäjä Juha Harju tiimeineen on tehnyt Crazy Townista kotipesän kahdelle yritykselleen.

Harju kokee, että Crazy Town mahdollistaa erilaisten ja eri vaiheissa olevien yritysten ja osaajien sekä muiden toimijoiden luontevan kohtaamisen. Näistä kohtaamisista voi syntyä uusia yrityksiä, työpaikkoja tai muuten lisää osaamista.

Crazy Townin vahvuus on Harjun mielestä se, että jäsenyritykset ovat heterogeeninen joukko, eikä esimerkiksi pelkistä start-up-yrityksistä koostuva yhteisö. ”Tämä on loppujen lopuksi kokeneiden yritysten paikka. Mukana on kuitenkin myös hyvä määrä aloittavia yrityksiä. Ne jotka on kokemattomia, hyötyvät valtavasti ympärillä olevasta kokemuksesta ja kokeneet saavat puolestaan mahdollisuuden uudistua.”

Image

Yhteystiedot


Timo Lahti


puh. 0400 788 674,
timo.lahti (a) crazytown.fi

Kati Vasell


puh. 040 756 9720,
kati.vasell (a) crazytown.fi


Yhteistyössä


Image
Image

Crazy Town Tampere

Rautatienkatu 21 B (5. kerros), 33100, Tampere

Sisäänkäynti rautatieaseman puolelta

Crazy Town julkaisee Facebookissa sekä Twitterissä tietoa yhteisön tapahtumista, jäsenistä ja yleisesti asiantuntijatyöhön liittyvistä ilmiöistä.