Crazy Town Tampere on yli 80 kasvuhakuisen yrityksen yhteisö


Lataa esite


Crazy Town Tampere sijaitsee ydinkeskustassa Tampereen entisessä postitalossa, rautatieaseman naapurissa. Tampereen yhteisöön kuuluu yli 80 yritystä joka tarkoittaa, että saman katon alla työskentelee päivittäin lähes 200 asiantuntijaa.

Paikallinen jäsenistö on toimialoiltaan monipuolinen. Sulassa sovussa työskentelevät kaikki koodareista hyvinvointivalmentajiin. Jäsenistö koostuu mm. etätyöntekijöistä, startupeista, yksinyrittäjistä sekä Tampereelle toimintaansa laajentaneista yrityksistä. Kansainvälinen kasvu yhdistää monia jäsenyrityksiämme.

Yhteisöä luotsaavat Timo Lahti ja Nuppu Laaksonen. Yhteisövetäjämme Timo on toiminut monen yrityksen apuna heidän laajentaessaan toimintaansa Pirkanmaalle. Timon laajat verkostot paikkakunnalla takaavat oikeiden kontaktien löytämisen. Nuppu on luova organisaattori, joka pitää huolen yhteisön hyvinvoinnista ja yhdessä oppimisesta.Lataa esite

Esitteessä lisätietoa erilaisista jäsenyyksistä ja tiloista.  Varaa esittely

  Timo esittelee sinulle Crazy Town Tampereen toiminnan ja jäsenyydet.  Monipuoliset tilat


  Tampereen Crazy Town tarjoaa tilat asiantuntijatyöhön. Ergonomia ja viihtyvyys ovat otettu tiloissamme huomioon, joten Crazy Townilla työpäivä kuluu nopeasti.

  Crazy Townin jäsenyydellä pääset joka päivä työskentelemään mihin kellon aikaan tahansa tiloihimme. Eri puolilta yhteisöä löytyy monipuolisesti tilaa työnteolle, puhelinpalavereille, kokouksille sekä tapahtumille. Kaikkien edellä mainittujen tilojen käyttöoikeus kuuluu Crazy Town jäsenyyteen. Yhteisöstämme löytyy 2-14 hengen neuvottelu- ja kokoustiloja. Tämä tarkoittaa sitä, että voit järjestää isojakin asiakastapaamisia meillä!

  Tiloissamme on yhteensä kolme keittiötä. Voit hakea kupin kahvia joka päivä eri keittiöstä niin tutustua aina uusiin asiantuntijoihin. Lounaalla pääset vaihtamaan kuulumisia muiden jäsenten kanssa ja keskustelemaan muistakin aiheista kuin vain töistä. Torstaisin jäsenillä on tapana käydä lounaalla vaihtuvissa lounasravintoloissa Tampereen keskustassa.


  (Kuvat: DeskMe-tilavarausjärjestelmä)
  Image
  Image

  Image
  Image

  Mitä saat Crazy Town Tampereen jäsenenä?


  Meillä ei makseta vuokraa, vaan jäsenyydestä. Riippumatta millainen jäsenpaketti sinulla on käytössä, saat aina nämä edut itsellesi.

  Lataa lisätietopaketti

  Lisää kauppaa! Kumppaneita, alihankkijoita ja vilkkaat sisämarkkinat, jossa jäsenet tekevät keskenään kaupallista yhteistyötä.

  Uuden oppimista. Yhteisö koostuu eri alojen asiantuntijoista, jotka auttavat ja sparraavat toisiaan. Yli 50 tapahtumaa vuodessa.

  Työkaverit ja yhteisö. Rakennamme yhteisömme jäsenten välille ammatillisia suhteita. Yhteisövetäjät auttavat jäseniä saamaan yhteisöstä kaiken irti.

  Upeat toimitilat. Jäsenet saavat täysin varustellun toimistoinfran ja yli 1900 m2 edestä tilaa huippusijainnilla Tampereen keskustasta. Kaikki on muuttovalmista ja hoituu yhdellä laskulla.


  Tampereen jäsenpaketit


  Sovi maksuton tutustuminen!
  CRAZY TOWN JÄSENYYS
  200 eur
  / kk + ALV

  Täydet jäsenpalvelut

  Ei omaa pistettä, 24/7 yhteisten tilojen käyttö sekä muu Crazy Town-verkosto

  Ei takuumaksua, yhden kuukauden irtisanomisaika

  Hinnoittelu henkilöpohjainen, lisäjäsenyydet alennettuun hintaan

  JÄSENYYS + KIINTEÄ TYÖPISTE

  350 eur
  / kk + ALV

  Täydet jäsenpalvelut

  Oma työpiste, 24/7 yhteisten tilojen käyttö sekä muu Crazy Town-verkosto

  2 kk takuumaksu, 3 kk kuukauden irtisanomisaika

  Hinnoittelu henkilöpohjainen, lisäjäsenyydet alennettuun hintaan

  JÄSENYYS + HUONE

  ALKAEN 690 eur

  / kk + ALV

  Täydet jäsenpalvelut

  Oma huone, 24/7 yhteisten tilojen käyttö, sekä muu Crazy Town-verkosto

  2 kk takuumaksu, 3 kk kuukauden irtisanomisaika

  Hinnoittelu organisaatiopohjainen  Kokenut sarjayrittäjä Juha Harju tiimeineen on tehnyt Crazy Townista kotipesän kolmelle yritykselleen - Growthsetters, Woolman ja Skillwell. Juhan mukaan Crazy Town mahdollistaa erilaisten ja eri vaiheissa olevien yritysten ja osaajien luontevan kohtaamisen. Näistä kohtaamisista voi syntyä uusia yrityksiä, työpaikkoja ja osaamista.


  Image

  Kumu Communications on tehnyt itselleen kodin Crazy Town Tampereesta. Heille ilmapiirillä on väliä. "Crazy Townilla se on tuntunut välittömältä ja lämpimältä. Ei juuri ole kellonaikaa, jolloin toimistolla joutuisi olemaan yksin. Myöskään tunne työkavereista ei tänä päivänä vaadi, että töissä tarvitsisi olla saman organisaatiologon alla. Työyhteisö voi olla se porukka naapurifirmojen tyyppejä, jota näkee lounaalla keittiössä tai vaikka toimiston peli-illoissa."


  Image

  Yhteystiedot


  Timo Lahti  puh. 0400 788 674,
  timo.lahti@crazytown.fi

  Nuppu Laaksonen  puh. 040 717 3735
  nuppu.laaksonen@crazytown.fi


  Yhteistyössä


  Image
  Image

  Crazy Town Tampere

  Rautatienkatu 21 B (5. kerros), 33100, Tampere

  Sisäänkäynti rautatieaseman puolelta

  CRAZY TOWN OY

  Crazy Town on yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Olemme enemmän kuin vain toimitila.

  Järjestämme myös koulutuksia ja teemme käytännön aluekehitystyötä. Tästä sekoituksesta syntyy mielenkiintoisia juttuja.

  Katso tapahtumat >

  Crazy Town -kokemuksia >  Crazy Town Jyväskylä
  
Väinönkatu 9 (käyntiosoite)
  040 501 3204

  Crazy Town Tampere
  
Rautatienkatu 21 B, 5. krs.
  0400 788 674

  Crazy Town Hämeenlinna
  Raatihuoneenkatu 21-23
  044 996 4728

  Crazy Town Pori
  Rautatienpuistokatu 7
  045 183 9630  Tiimin yhteystiedot

  Crazy Town sosiaalisessa mediassa #kovassaseurassa

  Facebook

  Instagram

  LinkedIn

  Twitter

  Y-tunnus: 1880903-5

  Verkkolaskut:
  Verkkolaskuosoite: 003718809035
  OVT-tunnus: 003718809035
  Operaattori: OpusCapita Group Oy
  Välittäjätunnus: 003710948874