Vaikuttavaa fasilitointia Lahes!

Kutsumme sinut yhdessä oivaltamaan, miten osallistavat työskentelytavat luovat parempia työn tuloksia. Tervetuloa kokemuksellisen oppimisen ja kohtaamisen äärelle verkostoitumaan!

Luvassa on innostava aamupäivä, jossa opit lisää fasilitoinnista. Aamupäivän aikana kuulet tarinoita työelämästä ja osallistamisen mahdollisuuksista. Saat mukaasi yhden konkreettisen fasilitointimenetelmän, jota voit soveltaa työssäsi. Menetelmän avulla parannat yhteistyötä ja lisäät ihmisten sitoutumista.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Grape People, Link’d Lahti -yhteisö ja Crazy Town.

Ohjelma

8.45 Aamukahvit
9.00 Ohjelma alkaa

  • Virittäytyminen
  • Tietoisku
  • Menetelmäkokeilu
  • Reflektointi
  • Lopetusseremonia

11.30 Tilaisuus päättyy

Kyseessä on rento valmennus- ja verkostoitumistapahtuma. Vain lähiosallistumismahdollisuus, paikkoja on rajoitetusti. Tapahtumassa kuvataan markkinointitarkoituksiin.

Tilaisuudesta on hyötyä sinulle, joka…

  • Järjestät kokouksia, työpajoja tai muita yhteisiä tilaisuuksia
  • Olet kiinnostunut osaamisen ja organisaatioiden kehittämisestä
  • Toimit esimerkiksi HR-tehtävissä, esihenkilönä, projekteissa, kehittämistehtävissä, konsulttina tai kouluttajana

Miksi fasilitoida?

Työelämässä fasilitointia hyödynnetään muun muassa päätöksenteossa, kehityshankkeissa, muutostilanteissa, projekteissa ja innovaatioprosesseissa. Fasilitoinnin avulla parannetaan yhteistyötä, lisätään ihmisten sitoutumista sekä tuetaan yksilöiden itseohjautuvuutta ja tiimien yhteisohjautuvuutta. Parempi yhteistyö tarkoittaa parempia työn tuloksia sekä lisää työssäviihtyvyyttä.

Bettina Kanninen, fasilitaattori-valmentaja

Tilaisuuden valmentajana toimii Bettina Kanninen, Grape Peoplen toimitusjohtaja ja fasilitaattori-valmentaja. Bettina on tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntija, joka on erikoistunut tuloksellisten ryhmäprosessien johtamiseen. Hänellä on valmentajana energinen tyyli saada ihmiset innostumaan yhdessä oivaltamisesta. Fasilitaattorina hänet tunnetaan sydämellisenä ja johdonmukaisena. Hän on vuorovaikutuksen asiantuntija, jolla on yli 10 vuoden kokemus työskentelystä yksilöiden ja ryhmien kanssa sekä julkisella sektorilla että valmennusyrittäjänä. Bettinan missiona on tukea työyhteisöjä rohkeassa kasvussa kohti merkityksellisyyttä ja menestystä.

Bettina Kanninen

fasilitaattori-valmentaja, toimitusjohtaja
bettina@grapepeople.fi

puh. 050 408 8141
Verkostoidutaan LinkedInissä!

Grape People Finland Oy

Grape People on fasilitoinnin pioneeri Suomessa. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään muuttuvassa maailmassa sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla yli 20. vuoden ajan. Työelämän muuttuessa yhä monimutkaisemmaksi perinteiset tavat toimia eivät enää riittäneet. Tarvittiin uudenlaisia toimintatapoja, kysyttiin kykyä osallistaa. Grape People syntyi tästä tarpeesta vuonna 2003. Missiomme on levittää fasilitointitietoa ja -taitoja, jotta organisaatiolla olisi edellytykset menestyä nyt ja tulevaisuudessa.

www.grapepeople.fi

Link’d Lahti -yhteisö

Link’d Lahti -yhteisö sai alkunsa vuonna 2018, kun Lahdessa aloitettiin LinkedIn-lounaat. Pian perässä seurasi jo yli 1400 jäsentä kerännyt, LinkedInissä toimiva aktiivinen ryhmä. Link’d Lahti on tarkoitettu juuri sinulle, Päijät-Hämeen alueen verkostoituja, toimialasta, tehtävästä tai työelämästatuksesta riippumatta. Vaikka olisit vasta alkumetreillä verkostoitumisen kanssa, haluamme rohkaista sinutkin mukaan yhteisöömme solmimaan uusia tuttavuuksia. Tehdään Lahden seudusta entistäkin elinvoimaisempi yhdessä!  

Mirva Puranen

Ensimmäiset Lahden alueen LinkedIn-verkostoitumistapaamiset ovat Mirvan järjestämiä. Ajatus siitä, että ihmisten kohtaaminen ja yhteisöt ovat avain uusiin yhteistyömahdollisuuksiin ja innovaatioihin, on kulkenut hänen mukanaan koko työuransa ajan. Työkseen Mirva kehittää parempaa työelämää palvelu kerrallaan. Sivutoimeksi on rakentumassa koulutuspalveluita tunteiden merkityksestä ja johtamisesta työelämässä. 

mirva.puranen@gmail.com
puh. 040 764 0086
Verkostoidutaan LinkedInissä!

 

Ilmoittaudu mukaan alta, mukaan mahtuu max. 30 hlö! 

Haluan liittyä uutiskirjelistalle
Liittymällä uutiskirjelistalle hyväksyt, että sinulle saa lähettää markkinointiviestintää mm. tapahtumistamme. Voit milloin tahansa poistua listoiltamme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.