Työelämä on kokenut merkittäviä muutoksia viime vuosina, erityisesti etätyön ja hybridityön yleistymisen myötä. Ennen pandemiaa monet yritykset pitivät suuria toimistotiloja välttämättöminä, mutta nyt tilanne on muuttunut radikaalisti. Kun monessa yrityksessä työntekijät eivät enää vietä suurinta osaa työajastaan toimistolla, tilojen käyttöaste on romahtanut ja isot toimistotilat ammottavat tyhjyyttään. Tämä on herättänyt yritykset tarkastelemaan tilakustannuksiaan uudella tavalla.

Hybridityön säästöpotentiaali

Monet yritykset ovat alkaneet kiinnittämään huomiota toimistotilojensa käyttöasteeseen, erityisesti, vanhan vuokrasopimuksen lähestyessä loppuaan. Aiemmin oletettiin, että jokaiselle työntekijälle on oltava oma kiinteä työpiste, mutta hybridityön myötä on käynyt selväksi, että kaikki työntekijät eivät ole enää yhtä aikaa paikalla. Tämä oivallus on johtanut siihen, että yritykset voivat säästää huomattavia summia vuotuisissa tilakustannuksissa.

Crazy Town tarjoaa erinomaisen ratkaisun hybridityöhön. Crazy Townin konsepti mahdollistaa joustavan ja kustannustehokkaan työskentelyn, joka vastaa nykyajan työelämän tarpeisiin.

Crazy Townin joustavat tilat

Crazy Town tarjoaa yrityksille mahdollisuuden vuokrata oman toimistohuoneen haluamallaan määrällä työpisteitä. Tämä joustava malli sopii täydellisesti hybridityöhön, sillä yritys voi mukauttaa työpisteiden määrää tarpeidensa mukaan.

Vuokrasopimukseen kuuluu myös:

  • kaikkien neuvottelutilojen ja yhteistilojen käyttö
  • sähkö-, vesi- ja siivouskulut
  • wifi
  • kahvi/tee
  • yhteisöä vahvistavat palvelut kuten yhteisöaamiaiset ja erilaiset tapahtumat.

Erityisen houkuttelevaa Crazy Townin palvelussa on monipaikkaisuus. Yritys toimii viidellä eri paikkakunnalla, ja kaikkien paikkakuntien tilat ovat jäsenten käytössä 24/7. Tämä antaa yrityksille ja niiden työntekijöille vapauden työskennellä eri paikkakunnilla tarpeen mukaan.

Toimistotila ja jäsenyys Jyvaskyla Crazy Town

Lyhyet irtisanomisajat ja modernit tilat

Suurien toimistotilojen ”Akilleen kantapää” on pitkät irtisanomisajat, jotka voivat olla hankalia nykypäivän epävakaassa markkinatilanteessa. Moni yritys ei halua sitoutua pitkiin sopimuksiin, ja tässä Crazy Town tulee vastaan tarjoamalla irtisanomisaikoja, jotka ovat ainoastaan 1-3 kuukautta riippuen sopimuksesta. Tämä tekee tilojen tarpeen lisäämisestä tai vähentämisestä erittäin helppoa, mikäli yrityksen toimintaan tulee muutoksia.

Crazy Townin tilat ovat moderneja ja sijaitsevat keskeisillä paikoilla, lähellä rautatieasemia ja keskustojen palveluita. Tämä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat tarjota työntekijöilleen helposti saavutettavan ja viihtyisän työympäristön.

Tutustu Crazy Townin mahdollisuuksiin

Jos yrityksesi haluaa hyödyntää hybridityön tuomat säästöt ja joustavuuden, nyt on oikea aika toimia. Tutustu Crazy Townin tarjoamiin tilaratkaisuihin ja löydä juuri teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus. Tutustu palveluihimme nettisivuillamme.