Aurinkoinen Tampere toivotti Crazy Townin tiimiläiset lämpimästi tervetulleiksi kesäkuun ensimmäisenä maanantaina, kun tiimiläiset saapuivat eri puolilta Suomea viettämään yhteistä, perinteistä, kesäpäivää. Luvassa oli taas kerran inspiroiva päivä, joka alkoi virkistävällä aamupalalla ja päättyi nauruntäyteiseen illanviettoon.

Päivän aluksi tankattiin energiaa Holiday Inn:n aamupalalla. Holiday Inn sijaitsee näppärästi Crazy Tampereen Crazy Townin alakerrassa. Aamupalan jälkeen suuntasimme tutustumaan Tampereen Crazy Town uuteen C-rappu laajennukseen. Hienosti remontoidut, uudet tilat tekivät vaikutuksen koko tiimiin.

Seuraavaksi suunnattiin tutustumaan Platform 6-startup-yhteisöön. Mielenkiintoinen kierros antoi paljon keskusteltavaa ja uusia näkökulmia. Kierroksen aikana pääsimme kuulemaan enemmän konseptista, tiloissa työskentelevistä startuppeista ja yhteisön innovatiivisista projekteista.

Tilojen esittelyn jälkeen toimitusjohtajamme Ella esitteli CT-tiimin työhyvinvointikyselyn tulokset. Tulokset olivat erittäin positiivisia – tiimi voi hyvin ja yhteishenki oli korkealla. Tämä oli myös erinomainen hetki pysähtyä ja keskustella monipaikkaisen tiimin tarpeista, opeista ja onnistumisista. Koska meillä tiimi ulottuu aina Helsingistä Ouluun ja Jyväskylästä Poriin, on kommunikointi, toisen tukeminen ja kuunteleminen tärkeässä roolissa. Siksi tällaiset tiimipäivät ovat tärkeitä työyhteisön hyvinvoinnin kannalta.

Nälän yllättäessä oli aika pakata koneet pois, heittää reput selkään ja lähteä kohti päivän rennompaa ohjelmaa. Tiimin hurjapäisimmät huristeli toiselle puolelle keskustaa skooteilla, kun toinen porukka yritti pysyä sporalla perässä. Määränpäänä oli Ravintola Plevna, jossa nautimme herkullisesta ruuasta ja hyvästä seurasta. Päivän kruunasi vierailu DAM-ravintolan terassille, jossa nauru raikasi ja vitsit eivät meinanneet loppua. Aurinko paistoi ja tunnelma oli katossa – tämä päivä todella nostatti yhteishenkeä ja jätti kaikille lämpimiä muistoja.

Crazy Townin tiimipäivä Tampereella oli täynnä naurua, aurinkoa ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Tästä päivästä ammennetaan energiaa ja inspiraatiota vielä pitkään.