Tampere on suomalaisten mielestä maan vetovoimaisin kaupunki. Tämä näkyy myös yrittäjissä, jotka perustavat sinne kasvuyrityksiä sankoin joukoin. Tampere houkuttelee myös kasvuhaluisia yrityksiä eri puolilta Suomea laajennussuunnitelmien kanssa. Tämä kaikki johtaa siihen, että kaupungissa on useita loistavia kilpailijoita kirittämässä meitä ja luomassa kysyntää joustaville yhteiskäyttöisille työtiloille. Me Crazy Townilla vastaamme tähän kasvavaan kysyntään tarjoamalla entistä enemmän laadukkaita toimitiloja ja palveluja Tampereella.

Crazy Town Tampere laajentaa kesällä 2024. Otamme käyttöön uuden osan nykyisen kiinteistömme C-rapun 6. kerroksesta. Tämä täysin remontoitu ja valoisa tila tarjoaa useita toimistohuoneita, ison neuvotteluhuoneen sekä avointa työskentelytilaa. Uudet jäsenet pääsevät nauttimaan tiloista kesäkuun alusta lähtien. Kaikki Crazy Townin jäsenet ovat tervetulleita tiloihin 5.8.2024 alkaen. Sijaintimme on keskeinen, vain hissimatkan päässä rautatieasemalta.

Crazy Town Jyväskylä Learning Cafe työtilat Timo Lahti Silja Rehunen

Vahvistusta Tampereen tiimiin

Tilojen laajennuksen lisäksi vahvistamme Tampereen tiimiämme rekrytoimalla uuden kokopäiväisen yhteisömanagerin. Tämä energinen ja omistautunut ammattilainen auttaa meitä rakentamaan entistä tiiviimmän ja innostavamman yhteisön, jossa jokainen jäsen voi loistaa. Uusi yhteisömanageri on keskeisessä roolissa parantaessamme läsnäoloamme Tampereella ja kytkee jäsenet kasvu- ja innovaatiopalveluiden pariin.

Odotamme innolla, mitä kaikkea tämä laajennus tuo tullessaan, ja toivotamme kaikki uudet ja vanhat jäsenet lämpimästi tervetulleiksi yhteisöömme!

Ole yhteydessä!

Onko sinulla tai yritykselläsi tarvetta toimitiloille keskeisellä paikalla Tamperetta? Ota yhteyttä ja kerromme mieluusti lisää!

Timo-Lahti-Crazy-Town

Timo Lahti
timo.lahti@crazytown.fi
010 341 7055