Suunnitteletko työmatkaa Jyväskylään? Olet kenties Crazy Townin jäsen, olet tulossa tapahtumaan, olet varannut Jyväskylästä CT:ltä neukkarin ja tulet tapaamiseen tai olet läpikulkumatkalla ja pysähdyt päiväksi tekemään töitä tiloissamme? Tervetuloa Keski-Suomeen ja Jyväskylään! Tässäpä Jyväskylän CT:n yhteisömanagereiden Sandran ja Siljan parhaat tärpit työpäivään Jyväskylässä.

Miten pääsen perille?

Jyväskylän Crazy Town sijaitsee aivan ydinkeskustassa kävelykadulla osoitteessa Kauppakatu 39. Jos saavut Jyväskylään joko junalla tai bussilla, Matkakeskus sijaitsee parin korttelin eli noin 5 min kävelymatkan päässä CT:stä, siitä pääset näppärästi Väinönkatua pitkin CT:lle. Sisäänkäyntejä löytyy useammalta puolelta kiinteistöä: joko Kauppakatu 39:n pääovesta, Väinönkatu 9:n ovesta tai sitten Kauppalaispihan kautta. 

Mikäli tulet omalla autolla, Jyväskylän keskustassa on kolme isoa parkkihallia n. 300-400 metrin kävelymatkan päässä CT:stä: P-Toriparkki, P-Kolmikulma ja Sokoksen parkki. Kadunvarsilla on myös maksullisia parkkipaikkoja ja hieman kauempana keskustasta esim. Yrjönkadulla kiekkopaikkoja.

Jyväskylän CT:n etuovi

Aamupalukaista?

Crazy Townilla saa aina kahvia! Mikäli pannu on tyhjä, löytyy keitto-ohjeet näppärästi kahvikoneen vierestä. Mikäli mielesi halajaa aamupalaa, suosittelemme erityisesti Kahvila Miriamsin aamupalavaihtoehtoja tai Hotelli Verson aamupalaa. Molemmat sijaitsevat aivan Crazy Townin vieressä, Kauppalaispihan kautta kävellenmatkaa on joitain kymmeniä metrejä. Tiesitkös, että voit tilata Miriamsilta myös Crazy Townille herkkuja esim. asiakastapaamisiin yms.? Ohjeet löydät jääkaappien ovesta. 

Jyväskylän Crazy Townin parhaat spotit

Työpäivään tuo mukavaa vaihtelua se, että työskentelypaikan voi valita fiiliksen ja työtehtävän mukaan. Siljan suosikkipaikat ovat Ylätorin Hug-tuolit ikkunan vieressä, samalla voi seurata Väinönkadun vilinää. Keskittymisrauhaa yhteisömanagerit hakee alakerran vaaleanpunaisista loosseista, samalla voi toki jäädä juttelemaan myös jäsenten kanssa.

Neukkareista Silja top 3 ovat Matka, Keidas ja AistiSiimes! Jyväskylän CT:llä meillä on ihana jäseniemme Sadun ja Piia-Marian loihtima AistiSiimes-elämystila. Siimeksessä voi käydä niin yksinään levähtämässä kuin myös varata sitä keskusteluihin – toimii mielestämme parhaiten ilman älylaitteita! Sandran mielestä parasta on tilojen monipuolisuus, neukkareita on runsaasti tarjolla, ja aina voi valita fiiliksen mukaan sopivan. Siimeksen ohella ihan lemppari tila on herkullisen vaaleanpunainen Learning Cafe. Mainittakoon vielä Jyväskylän CT:n erikoisuus – pingis, joka tauottaa sekä CT Crew:n, että jäsenten työpäiviä.

DeskMe:n kautta jäsenet näkevät kaikkien CT:n pohjakuvat ja näkevät sieltä myös neukkareiden tarkemmat tiedot ja sijainnit. 

Jyväskylän Keidas-neukkari sijaitsee 2.kerroksessa

Oisko sitten lounaan aika?

Jyväskylän CT:llä monesti syömme eväitä yhdessä keittiöissä. Välillä kuitenkin on kiva käydä myös ulkona lounastelemassa, Sandran ja Siljan TOP 5 lounaspaikat ovat nämä, kaikki löytyvät muutaman korttelin säteellä CT:ltä:

Kotiin vai aftereille?

Mikäli haluat jäädä työpäivän jälkeen vielä kaupunkiin, nollaa aivot pienellä kävelyllä ihastuttavalla Harjulla, metsässä keskellä kaupunkia. Harjulle johtavat Neron portaat ovat yksi Jyväskylän suosituimmista nähtävyyksistä. Harjun kupeessa sijaitsevasta Herttala Second Handista voit tehdä upeita löytöjä monipuolisesta valikoimasta.
Erityisesti kesällä Lutakon ja Sataman alue on pala kauneinta Jyväskylää. Piipahda ravintolalaivoissa, jätskillä tai kylpemässä upeassa Sataman Viilussa ja nauti haluamasi drinkki ulkoporealtaassa lilluen.  

Mikäli afterworkit CT:ltä lähellä houkuttelevat, niin CT on jo vuosia suosinut paikallista DeLorean-drinkkibaaria, josta saa kekseliäitä käsintehtyjä drinkkejä ja mocktaileja. Jyväskylän CT:llä on myös vuosikausia jatkunut perinne “kuun vika perjantai” -afterworkeista DeLoreanissa. Nykyään DeLoreanilla on myös iso terassi Kauppalaispihalla, johon on CT:ltä maksimissaan 50 metrin matka! 

Siispä nappaa tästä vinkki tai kaks ja suuntaa Jyväskylään! Tervetuloa! 

Terveisin Sandra ja Silja

sandra.suomaki@crazytown.fi

silja.rehunen@crazytown.fi