Tämän blogikirjoituksen on kirjoittanut Tampereen Crazy Townin jäsen Jarmo Tanskanen. Jarmo on kokenut opetusteknologian startup yrittäjä ja myös opettaja, kouluttaja, sparraaja ja mentori. Hän auttaa mielellään erilaisissa yrityksen haasteissa.

Tankanen Tyynimedia

Lyhyet pystyvideot trendaavat

Videotoimisto Tyynimedia tekee lyhyitä hauskoja pystyvideoita viestin välittämiseksi ja tunnettuuden lisäämiseksi, kertoo toimiston Jarmo Tanskanen.

Crazy Town Tampere tuli Jarmolle tutuksi jo silloin kun se oli vielä rakenteilla. Vähän aikaa alussa Jarmolla oli avainkin työtiloihin, mutta nyt sitten useamman vuoden jälkeen uudestaan uudella tiimillä ja yritysidealla.

Tunnistatko itsesi, asiantuntija/markkinoija/myyjä?

Painiskeletko tunnettuuden kanssa? Jos kukaan ei tiedä, ei sinulta kukaan voi ostaakaan. Näkyvillä on oltava, jotta pysyy nykyisten ja tulevien asiakkaiden mielessä. Eikös olisi kiva tehdä videoita omaan linkkariin tai asiakkaidenkin käyttämiin kanaviin. Mutta pahus kun en uskalla, alkurohkeutta ei vaan ole riittävästi. Tässä Tyynimedia auttaa, tuomme helpon tekniikan ja kehitämme idearikasta sisältöä avuksesi. Ja ennenkaikkea sä opit siinä samalla itsekin, ettei se niin vaikeaa olekaan.

Pystyvideot välineenä! – myös “kuiviin aiheisiin” 🙂

Nykyään videoita kulutetaan kaikkialla. Youtube on kanavista vanhin, mutta uusin ja kohutuin on nuorten suosima TikTok. Myös Instagram on yhä enemmän siirtynyt tarjoamaan videosisältöä. Ja kaikki kehittävät kuumeisesti uusia ominaisuuksia.

On ajateltu ettei youtubet, instat ja tiktokit ole vakavaan ja tavoitteelliseen viestintään, vaan enemmänkin viihdekäyttöön. Tilanne on muuttunut! Markkinoinnissa ja tiedon kertomisessa tapa on tärkein. Eli MITEN kerrot asiat, on se JUJU. Nuoret ja enenevässä määrin kaiken ikäiset katsovat videoita hyvin hektisesti. Jos ei kiinnosta, pyyhkäistään seuraavaan.

Ilmiössä ihminen koukuttuu katsomaan videoita, koska niitä on helppo katsoa ja videolla näkymä vaihtuu nopeasti. Toisaalta erilaisuus viehättää, kuten ehkä muistat kun Verottajan työntekijä teki videoita veroaiheista kuiskaten.

Tiimimme – idearikkaat asiantuntijamme

Tyynimedian tiimiin kuuluu neljä jäsentä, SoMe guru Jenna, tuotantoguru Sanni, myynnissä ja markkinoinnissa hääräävät Leevi ja Jarmo. Tällä porukalla ideoimme, käsikirjoitamme, kuvaamme, leikkaamme jne. ja teemme kaikkea mm. kävijäseurantaan asti. Kävijämäärien seuraaminen osoittaa, kuinka hyvin videot saa huomiota ja asiakas hyötyä.

Sijaitsemme Tampereella, mutta ihmiset ja kalusto siirtyy kätevästi muihin Crazy Town kaupunkeihin. Meillä on paljon teknistä osaamista eli voimme myös antaa teknistä apua vaikkapa podcastin tekemiseen.

Tyynimedia fokusoituu tuottamaan hauskoja ja helposti tehtyjä markkinointi- ja infotyyppisiä pystyvideoita, jotka koukuttavat katsojia tempaavalla tyylillään eri videokanavilla. Hyödynnä kasvussasi, brändäät ja markkinoit. You name it! 

Jarmo Tanskanen/ 050 55 368 99

jarmo.tanskanen@valopi.fi