Paikka: Crazy Town (Lutakonaukio 7, Innova 2, 4. krs.)
Aika: perjantai 27.11.2015, klo 9-10
 

Crazy Town järjestää perjantaina 27.päivä marraskuuta kaikille avoimet aamukahvit. Teemana on yritysten ja oppilaitosten välinen yhteistyö. Työnantajien ja oppilaitosten yhteistyö on avainasemassa mietittäessä sitä, mistä tulevaisuuden osaajat saadaan. Parhaimmillaan oppilaitosyhteistyö on sekä työelämää että koulutusta kehittävää ja se palvelee molempien päämääriä. Millaisia yhteistyömahdollisuuksia oppilaitoksilla on tarjota uuden ajan asiantuntijayritykselle, mitkä ovat yhteistyön hyödyt ja mitä se puolestaan vaatii yrityksiltä?avajaiset

Näihin kysymyksiin pääsevät vastaamaan eri oppilaitosten edustajat Jyväskylän yliopistolta, ammattikorkeakoululta, koulutuskuntayhtymältä ja Humakilta sekä VTT:ltä. Kukin heistä pitää lyhyen puheenvuoron siitä, mitä juuri heillä on tarjota yrityksille. Tämän jälkeen on tilaa kysymyksille ja avoimelle keskustelulle aiheesta.

Asiantuntijoiden ja asiantuntijayritysten yhteisö Crazy Town järjestää joka kuun viimeinen perjantai avoimet aamukahvit, jonne ovat nimensä mukaisesti tervetulleita kaikki halukkaat. Aamukahvit nautitaan valittuun teemaan liittyvällä ajatusten herättelyllä, höystettynä yhteisellä keskustelulla.

Aamukahveille osallistuminen ei vaadi erillistä ilmoittautumista, riittää kun ilmaannut paikalle!
Voit käydä liittymässä Facebook-tapahtumaan tästä linkistä ja jakaa kutsua kiinnostuneille.
 
Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan!
 

P.s. Pistä kalenteriisi jo seuraavien avointen aamukahvien ajankohta, 29.01.2016 klo 9-10. Tuolloin aiheena on yritysten viestintä.