Erilaiset tapahtumat ovat keino tuoda Crazy Town -yhteisön jäsenet yhteen, tutustumaan toisiinsa ja oppimaan uutta. Alla muutamia esimerkkejä tyypillisistä tapahtumista.

Crazy Townin aamukahvit

Joka perjantai klo 9.00 kukin Crazy Town järjestää viikottaiset aamukahvit. Niiden idea on tuoda monipuolisesti uutta tietoa jäsenillemme ja samalla luoda keskustelua yhteisön sisällä. Noin kerran kuukaudessa aamukahvit ovat avoimet, jolloin kuka tahansa voi tulla paikalle.

Tyypillisesti sisällön tuottavat jäsenet, toisinaan ulkopuoliset. Kevään 2018 aiheita ovat mm. olleet palvelumuotoilu, kuinka aloittaa verkkokauppa, yritysrahoituksen väylät, uusien teknologioiden hyödyntäminen sekä erilaiset yrittäjätarinat.

Kaisa Miettunen (Popula Group Oy) aikamatkalla 1960-luvun Vieremällä. Tuomas Hirvonen (3D Talo) esitteli toukokuussa AR- ja VR-teknologioiden mahdollisuuksia Jyväskylän jäsenille.

Pitchaa ja Pizzaa

Pitchaa ja Pizzaa on hämeenlinnalaisille kasvusta kiinnostuneille yrityksille ja startupeille yhteinen lounaskokoontuminen. Myös vielä ideatasolla olevat yritykset ovat tervetulleita mukaan. Pizzojen ja vertaissparrauksen lisäksi kukin osallistuja saa neuvoja, kuinka hyödyntää Hämeenlinnan kaupungin Linkroom-seteli ideoiden toteuttamiseen.

Jäsenten tapahtumat

Neuvottelu- ja koulutustilojen käyttö on jäsenille täysin maksutonta. Viikottain yhteisöissä pistäytyy satoja vieraita tapaamisissa ja jäsenten järjestämissä tapahtumissa.

Esimerkiksi Tampereella #digirockstars järjestää viikottain kaikille avoimia lean startup -työpajoja. Lisäksi Tampere on myös toiminut tukikohtana lukuisille WordPress-meetupeille ja paikallisille service design network -harrastajille.

Kumppaneiden tapahtumat

Toisinaan avaamme yhteisön myös ulkopuolisten käyttöön, mikäli tapahtuman sisältö voisi myös hyödyttää omia jäseniämme.

Afterworkit ja pikkujoulut

Jyväskylän paikalliskulttuuriin kuuluvat kuukausittaiset afterworkit. Tuleva alakerran naapuri cocktailbaari DeLorean on lupaillut nimikkodrinkkiä CT:lle, kun muutamme taloon syksyllä 2018. Kukin yhteisö järjestää myös marras-joulukuussa pikkujoulut, minkä ansiosta myös yksinyrittäjät pääsevät kokemaan firman pikkujoulut.

Hämeenlinnan ja Tampereen yhteiset pikkujoulut 2017, joissa jaettiin tunnustuksia yhteisön jäsenille (kuva: Kari Savolainen)

Lounaskokoontumiset

Joka kuukauden ensimmäinen maanantai Hämeenlinnassa on Manic Monday Lunch, nyyttäriperiaatteella tapahtuva yhteisöllinen lounas. Tampereella vuorostaan kokoontuu Esson baarin takapöydän kaltainen, maailmaa parantava lounasseurue, jonka pääluku kasvaa viikko viikolta.