Kuvassa Ecoprotechin kehityshankkeista vastaava Mari Eskelinen-Mäki, Taiga Conceptin toimitusjohtaja Tommi Lindbom ja yrityksen toinen perustaja Tapani Laukkanen sekä Crazy Townin toimitusjohtaja Mikko Markkanen. KUVA: TIMO HARTIKAINEN / Kauppalehti

Kauppalehti palkitsi 23.9.2020 Crazy Townin yhdessä Taiga Conceptin ja Ecoprotechin kanssa ”Itä-Suomen” kovimpana kasvuyrityksenä!

Hetki tämän jälkeen kysyttiin, että miltä nyt tuntuu? Päällimmäinen ajatus taisi olla, että ei se tämä hetki, vaan se matka. Kun ei arjessa sitä muutosta (tai kasvua tässä tapauksessa) huomaa, mutta jos malttaa pysähtyä ja katsoa taaksepäin, niin huomaa kaiken sen mitä onkaan porukalla saatu aikaan muutamassa vuodessa. Saapi olla kiitollinen, monelle. 💪

Kauppalehden Kasvajat kiertue käytti parhaiden kasvuyritysten valitsemisessa seuraavia kriteereitä:

1. Yritys/konserni on toiminut vähintään neljä vuotta.

2. Yrityksen/konsernin tuorein tilikausi on päättynyt kesäkuussa 2019 (tapahtumaa edeltävän kokonaisen vuoden kesäkuussa) tai sen jälkeen.

3. Yrityksen/konsernin viimeisen tilikauden liikevaihto ylittää 1,7 miljoonaa euroa.

4. Yrityksen/konsernin viimeisen tilikauden liikevaihto on kasvanut edellisestä vuodesta.

5. Yrityksen/konsernin viimeisen tilikauden liikevaihto on vähintään kaksinkertainen verrattuna kolmen vuoden takaiseen tilikauteen.