Technopolis Oyj ja Crazy Town Oy perustavat asiantuntijayrityksille ja -tiimeille tarkoitetun kasvuyhteisön Jyväskylään. Innova 2 -rakennuksen uudet 600m² kokoiset Crazy Town -tilat avautuvat kesäkuussa 2015. Haku tiloihin on nyt avoinna – paikkoja on tarjolla 1 hengen yrittäjästä yli 5 henkeä työllistävään vakiintuneeseen yritykseen, joka haluaa hakea yhteisöstä voimaa.

 

Yksityisomisteinen jyväskyläläinen Crazy Town on Suomen vanhin co-working -ympäristö, joka on vuodesta 2002 lähtien auttanut yli 100 yritystä kasvuun. Crazy Town -yhteistyö on Technopolikselle uusi avaus kasvaville markkinoille – pienten asiantuntijayritysten ja -tiimien kohderyhmään.

 

”Technopolis tarjoaa erinomaisen toimintaympäristön. Crazy Town tuo vuorostaan mukaan yhteisöllisen yrityskehittämisen alustan”, kertoo Mikko Markkanen, Crazy Townin hallituksen puheenjohtaja. ”Uusi konsepti niin tätä päivää kuin voi olla.”

 

Technopolis hallinnoi ja operoi viidessä maassa 20 toimistokampusta, joissa toimii yhteensä 1 700 yritystä ja yhteisöä. Technopolis-verkosto antaa mahdollisuudet kasvaa verkoston sisällä löytämällä siitä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

 

”Tärkeimpiä tekijöitä ovat yrittäjien liikeideat, työ ja muut panokset. Kuten elämässä yleensä, yhteisen tien ensimmäinen asia on yhteiset tavoitteet. Meillä on täysin yhteneväiset tavoitteet Crazy Townin kanssa eli auttaa yrityksiä kasvamaan ja menestymään. Crazy Town ja Technopolis on alusta jolla tuota kasvua luodaan”, kommentoi Technopoliksen Jyväskylän aluejohtaja Samuel Koivisto.

 

Erikokoisille yrittäjille, yrityksille ja tiimeille tarkoitetut jäsenpaketit pitävät sisällään erilaisia ominaisuuksia. Yhteisön tuki sisältää muun muassa kokemusten ja tiedonvaihtoa. Yrityskehittäminen kehittämisen työkaluja, kehittämiskartoitusta sekä yritysten ja yrittäjien sparraamista. Alustana toimivat yhteydet eri korkeakouluihin Suomessa ja Technopolis-verkoston sisällä. Jotta toiminta olisi helppoa, kaikki on järjestetty avaimet käteen periaatteella – huonekalu, siivous, tietoliikenneyhteydet, aulapalvelut on järjestetty puolestasi.

 

”Crazy Townissa et koskaan ole yksin, vaikka olisit yksinyrittäjä”, tiivistää Markkanen. ”Yhteisö on luonnollinen jatkopolku esimerkiksi Jyväskylän Yritystehtaasta ponnistaville aloittaville yrityksille.”

 

Alussa uusi Crazy Town keskittyy yritysten ja yrittäjien palvelemiseen. Syksyllä 2015 käynnistyvät ekosysteemipalvelut tarjoavat suomalaisille oppilaitoksille, tutkijoille ja julkisille kehittäjille kohtaamispaikan yritysten ja yrittäjien kanssa innovaatioiden välittämiseksi.

 

LISÄTIETOA

 

Mikko Markkanen
Crazy Town Oy, hallituksen puheenjohtaja
mikko.markkanen@businessarena.fi
puh. 040 758 8712

 

Samuel Koivisto
Technopolis Oyj, Jyväskylän alueen liiketoimintajohtaja
samuel.koivisto@technopolis.fi
puh. 046 870 0220

 

Crazy Town on jyväskyläläinen yksityisomisteinen yritysten kasvuyhteisö, joka on toiminut vuodesta 2002 lähtien. Yhteisön tarkoituksena on toimia kehitysalustana jäsentensä liiketoiminnalle. Tässä tärkeässä roolissa ovat muun muassa jäsenten toisilleen antama vertaistuki ja toisilta oppimisen tilanteet.  Yhteisön sisältöjä ja palveluita tuottavat Business Arena Oy ja Villinikkarit Oywww.crazytown.fi


Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen yritysten toimintaan ja menestykseen viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi 20 älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 47 000 työntekijälle Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssiin. www.technopolis.fi