We+ ja Crazy Town yhdistävät voimansa. Crazy Town alkaa rakentamaan yhteisöosaamista Kaapelitehtaan We+ tiloihin! Siihen työhön tarvitsemme Sinut, innokas myyjä ja ilmapiirin kehittäjä!

Sinun päätehtäväsi on myydä tiloja oikeanlaisille toimijoille ja sen myötä rakentaa yritysyhteisö, jossa ihmiset tuntevat toisensa, porukka oppii toisiltaan ja jossa jäsenille syntyy uutta liiketoimintaa.

Arjen tasolla työsi alkaa jäsenyyksien myynnistä, siihen liittyvästä markkinoinnista sekä jäsenten perehdyttämisestä talon tavoille. Muutoin työ on jäsenyritysten auttamista, sisäistä ja ulkoista viestintää, ihmisten ja osaamisen yhdistelemistä sekä tapahtumien järjestämistä. 

Pääset tekemään hommia innostavien yritysten kanssa ja We+ Suomen toimintojen taustalla häärii myös Peter Vesterbacka  verkostoineen. Tukenasi on Crazy Townin muu tiimi.

Tutustu Crazy Towniin lisää tästä.

Ideaalitapauksessa sinulla on kykyä:

  • tehdä B2B-myyntiä etkä pelkää asiakaskontaktia
  • synnyttää luottamusta ihmisten kesken sekä innostaa heitä
  • itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työhön
  • hostata tilaisuuksia
  • luoda verkostoja yhteisön jäsenten ja kumppaneiden kesken
  • nähdä liiketoimintamahdollisuuksia ja auttaa yrityksiä hyödyntämään niitä

Hallitset normaalit ohjelmistoperkeleet (tekstit, taulukot, esitykset, CRM) etkä pelkää somea. Puhut ja kirjoitat erinomaista englantia.

Olemme nopeita liikkeissämme ja toivomme, että niin myös sinä, nimittäin haluaisimme sinut ruoriin mahdollisimman nopeasti. Työaika on aluksi n. 2,5-3 pv/vk, pääosin päivisin We+ Kaapelitehtaan tiloissa.

Tehtävä sopii opiskelujen oheen tai toisen työn rinnalle. Tehtävä voi ajan myötä kasvaa kokoaikaiseksi hommaksi. Voit tehdä töitä verokortilla tai laskuttaa.

HAKEMINEN JA AIKATAULU

Työt alkavat mahdollisimman pian, tehtävä täytetään heti sopivan tyypin löytyessä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus (teksti tai video) + CV + palkkatoive ja muu mahdollinen materiaali osoitteeseen anu.tuunanen@crazytown.fi

Kysymykset:
Anu Tuunanen
050 586 6062
anu.tuunanen@crazytown.fi