Business Arenan operoima Crazy Town-yhteisö vietti 11.9.2015 tupareitaan – ISO KIITOS kaikille osallistuneille. Työ ja työympäristöt ovat muutoksessa. ”Pienten tiimien suosion uskotaan kasvavan” kirjoitti Keskisuomalainen uutisoidessaan meidän avajaisista seuraavana päivänä.

 

Business Arena ja Villinikkarit olivat ehkä hiukan liian ajoissa vuonna 2002 Crazy Town -idean kanssa. Sen jälkeen yli 100 000 yksityisen sektorin työntekijää on siirtynyt pieniin tai pirun pieniin organisaatioihin, siis (ad hoc-)minitiimeihin tai työllistäneet itsensä. Se on luonut kysyntää erilaisille joustaville tiloille. Toinen iso trendi on korkeakoulujen jatkuva avautuminen elinkeinoelämän suuntaan ja yhteistyötapojen monipuolistuminen. Tämä kehityskulku luo kysyntää yhteisille työn tekemisen paikoille, kuten Crazy Townille.

 

Nyt pelkästään viime viikkojen – saati parin viime vuoden uutiset – ovat tuoneet tämän kehityksen käsinkosketeltavaksi. Regus, SYK, Sponda, Senaatti, Jykes Kiinteistöt . . . monet isot ovat heränneet samaan kehityskulkuun. Hyvä niin! Markkinoita syntyy.

 

Crazy Townin erottuu jatkossa muista co-working ympäristöistä yhteisösyydellä sekä panostamalla tuomaan esiin sen piirissä toimivia upeita asiantunijoita.

 

Mikko Markkanen, Crazy Townin hallituksen puheenjohtaja ja Business Arenan toimitusjohtaja