Crazy Town Oy tuo uudenlaisen yhteistyötilan Hämeenlinnaan.

Crazy Town avaa yrityksille ja asiantuntijoille suunnatun yhteisöllisen työn tekemisen tilan Hämeenlinnan Verkatehtaalle. Uusi toimitila avataan 1.9.2016.

Crazy Town yhteisö tarjoaa toimistotilan lisäksi kumppaneita, ammatillisia verkostoja, yhteisöllistä työskentelyä, työkavereita yksinyrittäjille ja uusia asiakkuuksia. Jäseniksi voivat liittyä yrittäjät ja yritykset, asiantuntijat sekä liiketoimintaa kehittävät tiimit. Vetäjätiimi koostuu aina paikallisista yrittäjistä, jotta yhteisön yrityksille saadaan paras mahdollinen tuki.

“Crazy Town on uudenlainen tapa järjestää työtila esimerkiksi liikkuvalle asiantuntijalle, myyjälle tai tiimille”, kertoo Crazy Town Oy:n Mikko Markkanen. “Olemme Suomen pisimpään toiminut co-working-tiloja tarjoava yritys. Käynnistimme Jyväskylässä vuosi sitten uudenlaisen asiantuntijayhteisön, ja nyt laajennamme toimintaa uusille alueille. Ensimmäisenä ovat vuorossa Hämeenlinna ja Tampere.”

”Yhteisöllinen työtila sopii loistavasti Verkatehtaan konseptiin. Se rikastuttaa Verkatehtaan olemassa olevaa yhteisöä tuomalla alueelle uusia toimijoita ja uudenlaista ammattitaitoa. Uskomme, että Crazy Town tuo Hämeenlinnaan uudentyyppistä toimeliaisuutta, toteuttaen näin loistavasti sekä kaupungin strategiaa että asemanseudun kehitystyötä, jossa haluamme olla aktiivisesti mukana”, Verkatehdas Oy:n toimitusjohtaja Jouko Astor sanoo.

Avaamiseen liittyvä infotilaisuus Crazy Townin toiminnasta järjestetään Verkatehtaalla os. Viipurintie 4, Hämeenlinna perjantaina 2.9. klo 9.00–10.00. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, ilmoittaudu mukaan osoitteessa www.crazytown.fi/hameenlinna

Kyselyt ja yhteydenotot

Mikko Markkanen
Crazy Town Oy
puh. 040 758 8712
mikko.markkanen@crazytown.fi

Elina Ruuskanen
Crazy Town Hämeenlinna
puh. 040 757 1711
elina.ruuskanen@crazytown.fi

Arto Helkiö
Hämeenlinnan Verkatehdas
puh. 040 868 2156
arto.helkio@verkatehdas.fi