Haemme Jyväskylän yksikköömme yhteisön vetäjää. Yli 100 hengen ja liki 50 yrityksen yhteisö tarvitsee uuden vetäjän!

Crazy Town tarjoaa tilat ja yhteisön asiantuntijayrityksille. Lisää tietoa toiminnasta:
www.crazytown.fi
https://bit.ly/ctjkl-rekry

Crazy Town Jyväskylä on suunnilleen niin hyvässä kuosissa kuin se vain voi olla. Samoin koko CT ketju on kovassa kasvussa ja ensi vuonna avaamme useita uusia pisteitä ympäri Suomen. Juuri nyt onkin erittäin mielenkiintoinen vaihe tulla mukaan kasvuyritykseen.

Sinun päätehtäväsi on rakentaa yritysyhteisöä, jossa ihmiset tuntevat toisensa, porukka oppii toisiltaan ja jossa jäsenille syntyy uutta liiketoimintaa.

Arjen tasolla työsi alkaa jäsenyyksien myynnistä sekä uusien jäsenten perehdyttämisestä talon tavoille. Muutoin työ on jäsenten auttamista ja läsnäoloa, sisäistä ja ulkoista viestintää, ihmisten ja osaamisten yhdistelemistä ja noin 80 oppimistapahtuman tuottamista vuosittain.

Lisäksi osallistut Crazy Town -verkoston kehittämistyöhön tarvittaessa.

Odotamme että sinulla on kykyä:

  • heittää oma persoonasi peliin
  • oppia ja auttaa muita oppimaan
  • nähdä liiketoimintamahdollisuuksia
  • synnyttää luottamusta yritysten ja ihmisten kesken
  • innostaa ihmisiä
  • myydä ja viestiä
  • ja hyvin hallussa normaalit ohjelmistoperkeleet (tekstit, taulukot, esitykset, CRM, jne) ja omaat rautaiset sosiaalisen median ja viestinnän taidot. Näitä ei kauheasti enää opeteta.

Muuta tietoa!

Työpisteesi on Jyväskylässä. Reissua ei juurikaan ole, mikä on tietysti kiva esim. perheellisille tai muuten hotellikuolemaan kyllästyneille. Voidaan myös jutella siitä teetkö verokortilla vai laskutatko. Myös osa-aikaisesti työajasta voidaan neuvotella.

Homma toimii niin, että haet meille viimeistään 2.1.2017 mennessä. Haastattelut aloitetaan sopivien kanssa välittömästi (no ei kuitenkaan jouluaattona). Kannattaa olla nopea, paikka täytetään heti sopivan henkiön löydyttyä. Töihin päästään aikaisintaan viikolla 3, aivan viimeistään viikolla 5.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus / video + cv + palkkatoive ja muu osoitteeseen mikko.markkanen@crazytown.fi

Kysyä saa lisää

Mikko Markkanen
040 758 8712
mikko.markkanen@crazytown.fi

Toni Pienonen
0400 737 238
toni.pienonen@crazytown.fi