Paikka
: Crazy Town, Lutakonaukio 7, Innova 2, 4 krs.
Aika: 26.02.2016, klo 9-10

Perjantaina 26.02.2016 Crazy Townin avointen aamukahvien teemana on kasvun rahoitus. Miten kyvykkäät ja kasvuhaluiset yritykset voivat kehittää toimintaansa? Millaisia rahoitusmalleja ja instrumentteja on tarjolla? Miten raivataan tietä julkisessa rahoitusviidakossa? Milloin kannattaa kiinnostua pääomasijoituksista?

Muun muassa näihin kysymyksiin pääsevät vastaamaan eri rahoitusinstrumenttien edustajat ja asiantuntijat. Järjestämme aamukahvien yhteyteen keskustelutilaisuuden johon osallistuvat:

  •  Jaakko Ryymin Keski-Suomen ELY-keskukselta
  • Seppo Sneck Suomen Yrityskehitys Oy:stä
  • Jussi Muurikainen Flashnode Oy:stä
  • Anne Linna Nordea pankista

Aamukahveilla on aina tilaa kysymyksille ja avoimelle keskustelulle, joten kutsumme paikalle kaikki aiheesta kiinnostuneet yritykset. Tule mukaan kuuntelemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan! Välitä myös tapahtuman linkkiä kiinnostuneille.

Linkki Facebook-tapahtumaan tässä: https://www.facebook.com/events/574554196036923/

Mikäli et jostain syystä pääse paikalle, on tapahtumaa mahdollista seurata myös maksuttomana webinaarina ja myöhemmin tallenteena. Tämä onnistuu osoitteessa https://www.anymeeting.com/867-024-689

Linkki tallenteeseen löytyy tästä: www.anymeeting.com/867-024-689/E952DA8181463D

Tervetuloa!

Asiantuntijoiden ja asiantuntijayritysten yhteisö Crazy Town järjestää joka kuun viimeinen perjantai avoimet aamukahvit, jonne ovat nimensä mukaisesti tervetulleita kaikki halukkaat. Aamukahvit nautitaan valittuun teemaan liittyvällä ajatusten herättelyllä, höystettynä yhteisellä keskustelulla.

Huom! Merkitse kalenteriisi jo seuraavat avoimet aamukahvit, jotka järjestetään poikkeuksellisesti perjantaina 8.4.2016 klo 8.00-10.00, yhteistyössä Technopoliksen kanssa, Business Breakfastin yhteydessä. Tapahtumapaikkana toimii tuolloin Ravintola Fiilu (piippukatu 11) ja aiheena on ”Tulevaisuuden työtä tänään – uusi työkulttuuri innovaatioiden katalysaattorina”