Paikka: Crazy Town (Lutakonaukio 7, Innova 2, 4. krs.)
Aika: perjantai 27.5.2016, klo 09.00 – 10.00
Kevään viimeisillä Avoimilla aamukahveilla lavalle astuvat kaksi tekijää, jotka ovat löytäneet markkinoille uusia ratkaisuja menemällä alueelle, missä pelisääntöjä ei vielä ole. Naturvention toi kasvien avulla uudenlaisen ratkaisun sisäilmaongelmiin ja Ratti.fi ajokortin suorittamiseen ja ajo-opetukseen.

Aamukahveilla kuulemme heiltä sen, millaisia haasteita ja toisaalta millaisia mahdollisuuksia uusien ratkaisujen tuominen markkinoille on aiheuttanut. Miksi tehdä asioita uudella tavalla ja mitä se käytännössä tarkoittaa? Oman tarinansa kertomassa ja aiheesta keskustelemassa ovat Ratti.fi:n toinen perustajajäsen Thomas Yambasu sekä Naturventionissa lähes alusta asti mukana ollut Eeva Niemelä.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista.

Toukokuun Avoimet aamukahvit järjestetään yhteistyössä Keski-Suomen kauppakamarin kanssa. Keski-Suomen kauppakamari edistää yrittäjyyttä ja kehittää maakunnan kilpailukykyä Keski-Suomessa.

Crazy Town järjestää joka kuun viimeinen perjantai avoimet aamukahvit, jonne ovat nimensä mukaisesti tervetulleita kaikki halukkaat. Aamukahvit nautitaan valittuun teemaan liittyvällä ajatusten herättelyllä, höystettynä yhteisellä keskustelulla.
Lisätietoja tilaisuudesta:

Mikko Korpela
p. +358 400 499 242
mikko.korpela@businessarena.fi