Avoimet aamukahvit: Kyberturvallisuus pe 25.9. klo 9-10

 

Paikka: Lutakonaukio 7, Innova 2 (4 krs.)
Aika: perjantai 25.9.2015, klo 09.00 – 10.00

 

Asiantuntijoiden ja asiantuntijayritysten yhteisö Crazy Town järjestää joka kuun viimeinen perjantai kaikille avoimet aamukahvit. Ne ovat suunnattu Innova -talojen yrityksille ja muille hyville tyypeille. Aamukahvit nautitaan valittuun teemaan liittyvällä ajatusten herättelyllä höystettynä yhteisellä keskustelulla.

 

Syyskuun 25. päivän aamukahvien teemana on kyberturvallisuus. Kyberturvallisuus liitetään usein internetiin ja tietoturvallisuuteen, mutta se sisältää paljon muutakin, ja mikä tärkeintä – se koskettaa meitä jokaista.

 

Mika Kataikko, kyberturvallisuusjohtaja Jykes Oy:ssa sekä TEM:n ja Tekesin INKA- ohjelmassa kyberturvallisuuden liiketoiminta-alueella tulee avaamaan aamukahvit. Hän kertoo mitä pienen (asiantuntija)yrityksen tulee tietää kyberturvallisuudesta? Mitä mahdollisuuksia se tarjoaa pienille yrityksille ja toisaalta mitä todellisia uhkia liiketoiminnalle on olemassa?

 

Aamukahveille ei ole erillistä ilmoittautumista, tulet vain paikalle. Paikkoja (ja kahvia) nopeimmille. Kohtaamisiin!

 

Mikko Markkanen
040 758 8712
mikko.markkanen@businessarena.fi

 

Tapu Nieminen
050 5411 753
tapu.nieminen@villinikkarit.fi

 

Laita muistiin jo syksyn tulevien aamukahvien teemat: Koulutusvienti 30.10. sekä Korkeakoulujen työelämäyhteistyö 27.11.