Onko 250 EUR + ALV kallis hinta yhdestä työpisteestä? Mielestämme ei, jos sillä saa noin 250 m2  edestä priimaluokan tilaa, mutta ennen kaikkea yhteisön taakseen. Yritämme tässä kertoa auki mitä jäsenmaksulla oikein saa – ennen kuin saamme jäsentestimoniaalit tehtyä.

Kyse ei ole vuokrasta. Crazy Town -jäsenyydessä on kyse on enemmän kuin toimistotilasta. Et koskaan maksa meillä vain seinistä.

 

Oman tilan lisäksi (jäsenpaketista riippumatta) saat aina käyttöösi yli 250 m2 edestä yhteistä avaraa tilaa ja erilaisia työskentelytiloja.

 

Jäsenmaksuun kuuluu toimistoinfra, mukaan lukien tietoliikenneyhteydet, siivouksen, tulostimet, aulapalvelun, keittiötarvikkeet… jotka yksistään hankittuna tai vuokrattuna maksaisivat vuodessa useita satoja tai tuhansia euroja.

 

Yrityskohtainen jäsenyyteen kuuluva liiketalouden konsultointi on sekin laajuudeltaan useita henkilötyöpäiviä vuodessa. Lisäksi yhteisiä koulutuksia ja oppimistapahtumia on yhteensä vuodessa yli 70 tuntia – vähintään.

 

Tätä tärkeämpää vielä on yhteisön yhteinen antama tuki ja tiedonvaihto – et jää ideoidesi kanssa koskaan yksin. Voit ketterästi testata uuden tuotteen tai palvelun idean yksinkertaisesti kysymällä siitä kahvipöydän äärellä.

 

Lisäkauppa on se mikä kannattaa. Crazy Townin muut jäsenet voivat olla sinun asiakkaitasi tai sitten heidän kanssa pääset kiinni isompiin kaloihin yhteistarjouksilla ja – tuotannoilla. Yhteistuotantojen kautta jäsen saa tyypillisesti lisäkauppaa 20.000 – 100.000 euroa vuodessa. Vaihtelut ovat tosin suuria, oma aktiivisuus ja osaaminen ratkaisee.

 

Markkinoinnillisena brändiarvona voit hyödyntää osoitteena Technopolista.

 

Viimeiseksi tulevat työkaverit. Jos olet yksinyrittäjä, pääset osaksi Crazy Townin verkoston tuotanto- ja markkinointikoneistoa, mutta ennen kaikkea saat sen päälle työkaverit. Sekä huonot jutut.

 

(artikkelikuva KSML 14.5.2015, ”Työhuoneen idea palasiksi”)