Miten luodaan uutta yhteisön avulla?

Milloin ja missä?
ke 22.3.2024, 8:30 – 9:30
Zoomissa, ilmoittaudu tästä

Olipa kyse sitten työntekijöiden hyvinvoinnista tai kumppanuuksien rakentamisesta yhteisöjen voimaa ei voida aliarvioida. Yritysten onnistuminen edellyttää yhä useammin yhteistyötaitoja ja yhteisöjen hyödyntämistä.

Webinaarissa Crazy Townin Toni Pienonen ja Kasvu Openin Jaana Seppälä keskustelevat siitä, miten yritykset ja asiantuntijat voivat luoda uutta yhteisöjen avulla.

Keskustelun aiheet:

  • Millaisia voimavaroja yhteisöt tarjoavat ja miten niihin pääsee käsiksi?
  • Mitä on yhteisön inhimillinen pääoma eli ihmisten osaaminen ja kuinka tuoda sitä esiin?
  • Mikä on sosiaalisen pääoman merkitys eli se kenet tiedät?
  • Millaista tukea yhteisö tarjoaa jaksamiseen?

Kenelle?
Webinaari on tarkoitettu kaikille, joita kiinnostaa yhteisölliset työyhteisöt, yritysten uudistaminen, yritysten rajat ylittävä yhteistyö sekä yritysten uudistaminen tai kasvu muiden avulla. Myös HR-asiantuntijat ja -johtajat saavat työhönsä uusia näkökulmia.

Ilmoittaudu tästä

Crazy Town on satojen kasvuhaluisten yritysten yhteisö. Tarjoamme joustavan työympäristön, tukea uuden oppimiseen ja yhdistämme osaavat ihmiset toisiinsa.

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparraaja. Kasvu Openin visio on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista yritystä tavoittamaan hullunrohkeat unelmansa. Kasvu Openin sparraajien vapaaehtoisverkostoon kuuluu jo yli 1500 asiantuntijaa.