Tunnistatko omat vahvuutesi?

Tervetuloa avoimille aamukahveille Jyväskylän Crazy Townille 24.5. klo 9!

Tutkimusten mukaan vahvuuksien hyödyntäminen työssä lisää onnellisuutta ja vähentää stressiä, mutta pääsetkö käyttämään vahvuuksia työssäsi? Kuinka hyvin tunnistat omat vahvuutesi? Löydätkö vahvuuksia muista? Hyödynnättekö jokaisen vahvuuksia omassa tiimissäsi?

Aamukahveilla hyödynnetään positiivisen psykologian tutkimusta luonteenvahvuuksista. Kun tunnistetaan omat vahvuudet, voidaan paremmin ymmärtää miten omat vahvuudet risteävät toisten vahvuuksien kanssa, mikä saattaa helpottaa ristiriitatilanteissa ja lisätä myös myötätuntoista.

Aamukahvit järjestetään yhdessä Jyväskylän Nuorkauppakamarin kanssa.  Aamukahvien asiantuntijana toimii Riitta Könönen, joka on on nuorkauppakamareiden palkittu kouluttaja ja valloittavan iloinen positiivisen psykologian asiantuntija. Riitta on työskennellyt yli 10 vuotta asiantuntijana henkilöstön ja HR-järjestelmien parissa. Kansainvälisen liiketalouden tutkinnon lisäksi hän on opiskellut tutkinnon positiivisesta psykologiasta, ratkaisukeskeistä valmentamista sekä psykologiaa avoimessa yliopistossa. Tänä keväänä hän lisää osaamistaan vireystilan säätelyyn ja palautumiseen liittyvillä koulutuksilla.

Ilmoittaudu mukaan alta!

Haluan liittyä uutiskirjelistalle
Liittymällä uutiskirjelistalle hyväksyt, että sinulle saa lähettää markkinointiviestintää mm. tapahtumistamme. Voit milloin tahansa poistua listoiltamme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.