Crazy Town Tampere Avoimet: Tietosuojan ABC

Tietosuojan ABC

Tervetuloa kuuntelemaan lyhyt johdatus tietosuojan maailmaan Heidi Kaarton vetämänä. Heidi on toiminut alalla useita vuosia, joista viimeiset kaksi vuotta yhden maailman suurimman tilintarkastusyhtiön Suomen toimiston tietosuoja-asioista vastaavana juristina. Nyt Heidi on perustanut oman yrityksen, jonka kautta palvelee niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitä.

Noin tunnin mittaisessa esityksessä käymme läpi muun muassa mitä tietosuoja tarkoittaa, miksi yritysten on huolehdittava tietosuojasta ja milloin ja millä tavalla henkilötietoja saa käsitellä. Käymme tietosuojaa läpi pääsääntöisesti siitä näkökulmasta, mitä vaatimuksia tietosuojaa koskeva lainsäädäntö asettaa yrityksille. Tervetuloa mukaan kuulolle saamaan vastaus edellämainittuihin kysymyksiin!

Halutessasi voit jäädä työskentelemään Crazy Townin coworking tiloihin tapahtuman jälkeen. Tervetuloa myös esittelykierrokselle!

Crazy Town Tampere
Rautatienkatu 21 B, 5.kerros, 33100
Yhteisömanageri Nuppu Peltoniemi
nuppu.peltoniemi@crazytown.fi
+358103417061

Ilmoittaudu mukaan lomakkeen kautta, niin laskemme sinut mukaan tarjoiluihin!

Haluan liittyä uutiskirjelistalle
Liittymällä uutiskirjelistalle hyväksyt, että sinulle saa lähettää markkinointiviestintää mm. tapahtumistamme. Voit milloin tahansa poistua listoiltamme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.