Tiedolla johtaminen

Tiedolla johtaminen vaatii taitoa.  Tieto saattaa lisätä myös tuskaa, joten alustuksessa pohditaan mitä tietoa oikeasti tarvitset, sekä voiko pelkällä tiedolla johtaa. Tapahtumassa pitkänlinjan yrittäjä Jari Taimi alustaa tiedolla johtamisen tarkoituksesta, tiedon keruusta ja käsittelyn automatisoinnista.

MITÄ? Tiedolla johtaminen
MILLOIN? Perjantai 12.1.2024
MISSÄ? Crazy Town Pori, Rautatienpuistokatu 7, 28100 Pori

Tervetuloa!

Crazy Townin aamukahveilla verkostoidutaan hieman, tutustutaan aiheeseen ja opitaan yhdessä uutta. Aamukahvien jälkeen on mahdollisuus tutustua Porin Crazy Townin tiloihin.

Crazy Town on yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Meillä työskentely on helppoa – tarvitset vain tietokoneen ja me huolehdimme lopusta. Saat kaiken käyttöön yhdellä kuukausimaksulla. Olemme enemmän kuin toimitila, toimistohotelli tai etätyötila. Täällä viihtyvät yksinyrittäjät, startupit ja pörssiyhtiöt. Järjestämme myös koulutuksia ja teemme käytännön aluekehitystä.

Kysyttävää tapahtumasta tai haluat kuulla lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä: Henrika Palenius, henrika.palenius@crazytown.fi, 044 985 9176

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

Haluan liittyä uutiskirjelistalle
Liittymällä uutiskirjelistalle hyväksyt, että sinulle saa lähettää markkinointiviestintää mm. tapahtumistamme. Voit milloin tahansa poistua listoiltamme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.