Tiedätkö yrityksesi hiiliKÄDENjäljen?

Vuosia ollaan puhuttu hiilijalanjäljestä ja sen pienentämisestä. Mutta entäs hiilikädenjälki. Mitä positiivisia jälkiä tekomme jättää?

Hiilikädenjälki: Tuotteen, prosessin tai palvelun ilmastohyödyt eli päästövähennyspotentiaali käyttäjälle. Sitä voi luoda niin valtio, yritys, yhdistys kuin yksittäinen ihminen. Kun esimerkiksi yritys tuottaa hiilikädenjälkeä asiakkaalleen, asiakas pystyy alentamaan omaa hiilijalanjälkeään. (Lähde: Sitra tulevaisuussanasto)

Jos yrityksen ympäristövastuullisuus, tai miten asiakkaat liittyvät siihen pohdituttaa — tervetuloa keskiviikkona 21.2 klo 9-10 Lahden Crazy Townille kuulolle miten voit ottaa haltuun hiilikädenjäljen mahdollisuudet liiketoiminnan kehittämisessä ja syventää osaamistasi asiakaslähtöisessä ja ympäristövastuullisessa palvelu- ja tuotekehityksessä.

Aiheeseen johdattaa palvelumuotoilija ja tki-asiantuntija Anna Palokangas LAB-ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutista. Kaikille avoimessa aamukahvi tapahtumassa pääset tutustumaan myös Menesty asiakaslähtöisesti ja ympäristövastuullisesti oppaaseen ja verkkokurssiin, jotka ovat kaikkien vapaasti hyödynnettävissä.

Tervetuloa mukaan! 

Lisätiedot:
Crazy Town Lahti
Aleksanterinkatu 16, 2krs. 15110 Lahti
Sini Mäkelä
Yhteisömanageri, Crazy Town Lahti
sini.makela@crazytown.fi
+358 50 342 2886