Miksi vastuullisuus edellyttää toimia vuonna 2024?

Vastuullisuudessa kyse on kilpailukyvystä! Pienissäkin yrityksissä vastuullisuuteen on tartuttava jo nyt vuonna 2024. CT:n aamukahveilla ymmärrät miksi ja erityisesti miten. Tervetuloa mukaan!

Mastos on vastuullisen ja kestävän kasvun kumppani PK-yrityksille. Meidän missiona on tehdä suomalaisista PK-yrityksistä maailma vastuullisimpia. Palvelumme avulla pk-yritys valjastaa datan, johtamisen ja viestinnän vastuullisen kasvunsa välineeksi. Lue Crazy Townin blogista lisää.

“Vastuullisuus on osa yrityksen kilpailukykyä jo nyt. Tulevaisuudessa vain vastuullinen yritys voi kasvaa”

MITÄ? Miksi vastuullisuus edellyttää toimia vuonna 2024?
MILLOIN? Perjantai 19.4.2024
MISSÄ? Crazy Town Pori, Rautatienpuistokatu 7, 28130 Pori

Tervetuloa!

Crazy Townin aamukahveilla verkostoidutaan hieman, tutustutaan aiheeseen ja opitaan yhdessä uutta. Aamukahvien jälkeen on mahdollisuus tutustua Porin Crazy Townin tiloihin.

Crazy Town on yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Meillä työskentely on helppoa – tarvitset vain tietokoneen ja me huolehdimme lopusta. Saat kaiken käyttöön yhdellä kuukausimaksulla. Olemme enemmän kuin toimitila, toimistohotelli tai etätyötila. Täällä viihtyvät yksinyrittäjät, startupit ja pörssiyhtiöt. Järjestämme myös koulutuksia ja teemme käytännön aluekehitystä.

Kysyttävää tapahtumasta tai haluat kuulla lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä: Henrika Palenius, henrika.palenius@crazytown.fi, 044 985 9176

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

Haluan liittyä uutiskirjelistalle
Liittymällä uutiskirjelistalle hyväksyt, että sinulle saa lähettää markkinointiviestintää mm. tapahtumistamme. Voit milloin tahansa poistua listoiltamme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.