Kuinka katkoa uskomuksia kasvun tieltä?

Tervetuloa avoimille aamukahveille Jyväskylän Crazy Townille pe 22.9. klo 9! 

Tule paikalle kuulemaan parhaat vinkit kasvuun, ja miten katkoa rajoittavia uskomuksia kasvun tieltä. Tarjoiltava kahvi on tuttua laatua, näiden aamukahvien vetäjä kuitenkin antaa 100% tyytyväisyystakuun, sillä jokainen läsnäolija saa taatusti uusia näkökulmia omaan arkeensa ja kasvun tueksi – niin henkilökohtaisella, kuin ammatillisellakin tasolla.

Tämän tilaisuuden jälkeen katsot elämää uusien linssien läpi, sillä sukellamme yhdessä pintaa syvemmälle, tarkastelemaan niitä uskomusrakenteita, jotka määrittävät sinun yksilöllisen tapasi nähdä maailmaa – ja itsesi sen osana.

Aamukahvien alustaja Visa Virén on yrittäjä, sijoittaja ja mentori, joka ammentaa laajamittaisista kokemuksistaan niin liike-elämän, kuin henkilökohtaisen kasvunkin saralla.

Crazy Townin aamukahveilla verkostoidutaan hieman, tutustutaan aiheeseen ja opitaan yhdessä uutta. Aamukahvien jälkeen on mahdollisuus tutustua Jyväskylän Crazy Townin tiloihin yhteisömanageri Sandran johdolla noin klo 10-10.30.

Tarjolla kahvia, teetä ja pientä syötävää ✨

  • Avoimet aamukahvit kasvuteemalla, puhujana Visa Viren
  • Osoite: Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä
  • Kulku Kauppakadun liukuovista, ovet aukeavat klo 8.3

Tervetuloa!

Sandra Suomäki
Yhteisömanageri, Crazy Town Jyväskylä
sandra.suomaki@crazytown.fi
+358 10 341 7059

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella:

Haluan liittyä uutiskirjelistalle
Liittymällä uutiskirjelistalle hyväksyt, että sinulle saa lähettää markkinointiviestintää mm. tapahtumistamme. Voit milloin tahansa poistua listoiltamme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.