Julkisten yritystukien muutokset ja uudet mahdollisuudet 2023

AIKA: pe 26.5.2023, 9-10

PAIKKA: Crazy Town Jyväskylä, Kauppakatu 39, Jyväskylä

Tilaisuudessa tarkastellaan yritystukikentän tuoreimmat muutokset kolmen päärahoittajan osalta. Business Finland, ELY-Keskus ja Ruokavirasto (maaseutumaisen alueen yritystuet) ovat kukin uudistaneet tukimuotojaan, joten perehdytään muutoksiin ja näiden tarjoamiin mahdollisuuksiin selkokielisenä esityksenä. Lisäksi käymme läpi mitä hyötyä yritykselle on rahoitussuunnittelusta julkisen tukirahoituksen viitekehyksessä. Miksi suunnitelmallisuus tuo enemmän tukieuroja ja mihin tämä perustuu?

Aamukahvien puhujana toimii Miikka Liimatainen Grants Fundingilta. Grants Funding Oy on julkiseen tukirahoitukseen erikoistunut asiantuntijayritys, jolla on jo noin 15 vuoden kokemus toimialasta.

”Haluamme muuttaa toimialaa ja olemme tuoneet tekoälypohjaisia ratkaisuja asiakkaidemme saataville ja sadat yritykset ja yrityskehitystahot ympäri Suomea käyttävät ratkaisujamme”

Crazy Townin aamukahveilla verkostoidutaan hieman, tutustutaan aiheeseen ja opitaan yhdessä uutta. Aamukahvien jälkeen on mahdollisuus tutustua Jyväskylän Crazy Townin tiloihin yhteisömanageri Sandran johdolla noin klo 10-10.30.

Tarjolla kahvia, teetä ja pientä syötävää ✨

TULE MUKAAN! 🤩

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella

Haluan liittyä uutiskirjelistalle
Liittymällä uutiskirjelistalle hyväksyt, että sinulle saa lähettää markkinointiviestintää mm. tapahtumistamme. Voit milloin tahansa poistua listoiltamme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.