Fasilitoinnin aamupäivä – Monoa monologille, tilaa dialogille

Kutsumme sinut yhdessä oivaltamaan, miten osallistavat työskentelytavat luo parempia tuloksia työhön. Sinä, joka olet  kiinnostunut organisaatioiden ja osaamisen kehittämisestä: tervetuloa kokemuksellisen oppimisen ja kohtaamisen äärelle verkostoitumaan!

Tapahtuma järjestetään yhdessä Grape People Finlandin kanssa.

Luvassa on innostava aamupäivä, jossa opit osallistavien työskentelytapojen kautta. Aamupäivän aikana kuulet todellisia tarinoita työelämästä ja osallistamisen mahdollisuuksista. Saat mukaasi yhden konkreettisen fasilitointimenetelmän, jota voit soveltaa omassa työssäsi. Menetelmän avulla parannat yhteistyötä ja lisäät ihmisten sitoutumista.

Ohjelma

8.45 Aamukahvit

9.00 Ohjelma alkaa

  • Virittäytyminen
  • Tietoisku
  • Menetelmäkokeilu
  •  Reflektointi
  •  Lopetusseremonia

11.30 Tilaisuus päättyy

Kyseessä on rento valmennus- ja verkostoitumistapahtuma. Vain lähiosallistumismahdollisuus, paikkoja on rajoitetusti. Tapahtumassa kuvataan markkinointitarkoituksiin.

Tilaisuudesta on hyötyä sinulle, joka…

  • Järjestät kokouksia, työpajoja tai muita yhteisiä tilaisuuksia työssäsi
  • Olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi osallistavilla työskentelytavoilla
  • Toimit esimerkiksi HR-tehtävissä, esihenkilönä, projekteissa, kehittämisen parissa, konsulttina tai kouluttajana

Monoa monologille, tilaa dialogille

Tehokkain tapa käyttää aikaa kokouksissa ei suinkaan ole vetäjän monologi, vaan ihmisten itsensä ääneen päästäminen. Tee kohtaamisista vaikuttavampia luomalla edellytykset rakentavalle dialogille. Fasilitoimalla saat ihmiset osallistumaan aktiivisesti työskentelyyn ja antamaan parhaansa yhteisten tavoitteiden eteen!

Miksi fasilitoida?

Työelämässä fasilitointia hyödynnetään muun muassa päätöksenteossa, kehityshankkeissa, muutostilanteissa, projekteissa ja innovaatioprosesseissa. Fasilitoinnin avulla parannetaan yhteistyötä, lisätään ihmisten sitoutumista sekä tuetaan yksilöiden itseohjautuvuutta ja ryhmien yhteisohjautuvuutta. Parempi yhteistyö tarkoittaa parempia työn tuloksia sekä parempaa työssäviihtyvyyttä.

Bettina Kanninen, fasilitaattori-valmentaja

Tilaisuuden valmentajana toimii Grape Peoplen toimitusjohtaja ja fasilitaattori-valmentaja Bettina Kanninen. Bettina on tiimien ja organisaatioiden kehittämisen asiantuntija, joka on erikoistunut tuloksellisten ryhmäprosessien johtamiseen. Hänellä on valmentajana energinen tyyli saada ihmiset innostumaan yhdessä oivaltamisesta. Fasilitaattorina hänet tunnetaan sydämellisenä ja johdonmukaisena. Hän on vuorovaikutuksen asiantuntija, jolla on yli 10 vuoden kokemus työskentelystä yksilöiden ja ryhmien kanssa sekä julkisella sektorilla että valmennusyrittäjänä. Bettinan missiona on tukea työyhteisöjä rohkeassa kasvussa kohti merkityksellisyyttä ja menestystä.

Bettina Kanninen

fasilitaattori-valmentaja, toimitusjohtaja

bettina@grapepeople.fi
puh. 050 408 8141
Verkostoidutaan LinkedInissä!

Grape People Finland Oy

Grape People on fasilitoinnin pioneeri Suomessa. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään muuttuvassa maailmassa sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla 20. vuoden ajan. Työelämän muuttuessa yhä monimutkaisemmaksi perinteiset tavat toimia eivät enää riittäneet. Tarvittiin uudenlaisia toimintatapoja, kysyttiin kykyä osallistaa. Grape People syntyi tästä tarpeesta vuonna 2003. Missiomme on levittää fasilitointitietoa ja -taitoja, jotta organisaatiolla olisi edellytykset menestyä nyt ja tulevaisuudessa.

 www.grapepeople.fi

Ilmoittaudu mukaan alta, mukaan mahtuu max. 40 hlö!

Haluan liittyä uutiskirjelistalle
Liittymällä uutiskirjelistalle hyväksyt, että sinulle saa lähettää markkinointiviestintää mm. tapahtumistamme. Voit milloin tahansa poistua listoiltamme. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.