CASE: Korkeakoulujen yritysyhteistyön tilannekuva #ubcfinland

Selvitimme keväällä 2018 Työ- ja elinkeinoministeriön (TEM), Opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) sekä Suomen Yliopistokiinteistöjen (SYK) toimeksiannosta mikä saa korkeakoulujen henkilökunnan tekemään yritysyhteistyötä ja kuinka nämä yhteistyösuhteet toimivat?

Tarkoitus oli tarkastella aihetta yksilöiden tasolla – mikä heitä motivoi, kannustaa ja millaisia ovat mielletyt yhteistyön esteet? Lisäksi katsoimme kuinka yhteistyötä voidaan edistää erilaisten palveluiden avulla. Yli 1000 henkilökunnan ja yritysten edustajaa jakoi aiheesta näkemyksiään työpajoissa, 24-tuntisella Bootcampilla sekä kyselyn kautta.

Julkaisemme selvityksen syksyllä 2018. Selvitys sisältää käytännöllisiä havaintoja, jotka ovat sovellettavissa minkä tahansa korkeakoulun tai alueen kehittämiseen.

Voit tilata selvityksen ennakkoon itsellesi täyttämällä oheisen lomakkeen, niin lähetämme sen sinulle sähköpostiin sen valmistuttua. Seuraa myös somea hashtagilla #ubcfinland

TILAA SELVITYS ENNAKKOON

Crazy Townin tiimistä työhön osallistuivat Mikko Korpela, Pekka Jääskö, Toni Pienonen sekä Matleena Laaksonen. Heitä tukivat kansainvälisen UIIN-verkoston asiantuntijat Todd Davey ja Arno Meerman.