Yhteisömanageriakatemia on käytännönläheinen koulutusohjelma, joka on suunnattu kaikille jotka työssään rakentavat verkostoja tai aktiivisesti toimivat niiden kautta, fyysisesti tai verkossa. Jaamme ohjelmassa 20 vuoden ajalta kertyneitä kokemuksia ja oppeja minkä lisäksi tutustut muiden osallistujien yhteisöihin.

Seuraava Yhteisömanageriakatemia starttaa 27.9.2023. Hae mukaan viimeistään 19.9.2023.

Crazy Townin Yhteisömanageriakatemia opettaa rakentamaan, fasilitoimaan ja johtamaan verkostoja.

Koulutettu yhteisömanageri osaa luoda merkityksellisiä yhteyksiä, kannustaa yhteistyöhön ja edistää tiedon jakamista. Heidän asiantuntemuksensa suhteiden luomisessa, konfliktien ratkaisemisessa ja innostavien tapahtumien järjestämisessä varmistaa yhteisön menestyksen.

Mitä?

Käytännöllinen ohjelma yhteisöjen rakentajille, coworking-tilojen vetureille, ekosysteemien puutarhureille, hankeverkostojen johtajille.

Miten?

Maksuton oppisopimuskoulutus, jossa suoritetaan liiketoiminnan ammattitutkinto. Voit myös suorittaa kokonaisuuden maksullisena 2500 € + alv, mikäli oppisopimus ei sinulle sovi tai haluat saada hyödyn irti tiiviimmästä kokonaisuudesta.

Missä?

Onlinetyöpajat ja lähijaksot + henkilökohtainen konsultointi + materiaalipankki + yhteisömanagereiden yhteisö.

Yhteisömanageriakatemia, Crazy Town Tampereen ja Jyväskylän yhteisömanagerit Nuppu ja Silja tekemässä töitä.

Yhteisömanageriakatemian hyödyt

Ohjelma on suunniteltu oman yhteisön kehittämistä ja rakentamista varten.

  • 20 vuoden aikana kertyneet opit yhteisöjen pyörittämisestä ja osallistujien vertaisvinkit
  • Pääsy valtakunnalliseen verkostoon, johon kiinnittää toimintaa
  • Uuden työn asiantuntijuutta
  • Yhteisön rakentumisen ja kehittämisen vauhdittamista.

Miksi Yhteisömanageriakatemia?

Yhteisöjen ja verkostomaisesti tuotettujen palveluiden merkitys kasvaa jatkuvasti. Yhteisöissä toimivia organisaatioita tai ihmisiä ei kuitenkaan voi johtaa perinteisin tavoin. Osallistuminen on vapaaehtoista ja vastavuoroista.

Tässä kuvaan astuvat toimintaa luotsaavat ”yhteisömanagerit”. Heiltä vaaditaan yhteisen merkityksen ja suunnan asettamista sekä ihmisten välisen vuorovaikutuksen fasilitointia – kasvokkain ja verkossa.

Uskomme, että jatkuva oppiminen, vertaisten hyödyntäminen, osaamisen yhdistely ja yhteistyötaidot ovat onnistumisen edellytys asiantuntijatyössä. Haluamme jakaa nämä opit muille!

Aikataulu

Yhteisömanageriakatemia sisältää lähijaksoja sekä online-työpajoja. Lisäksi osallistujat saavat henkilökohtaista konsultointia sekä pääsyn materiaalipankkiin ja muiden yhteisömanagereiden vertaisyhteisöön.

Aloitus 27.9.2023. Tarkempi aikataulu tulossa pian!

Lisätietoa ja hakeminen

Yhteisömanageriakatemia voidaan suorittaa kahdella tapaa:

1) Maksuttomana oppisopimuskoulutuksena, jolloin tutkintona suoritetaan liiketoiminnan ammattitutkinto, jonka myöntää koulutuksen yhteistyökumppanina toimiva ammattiopisto. Oppisopimusväylään sisältyvät opinnot, näytöt ja arviointi.

2) Maksullisena (2500 € + alv) koulutuksena, mikäli oppisopimusmalli ei sovellu sinulle tai haluat suoriutua nopeammin ilman näyttöjä. Maksulliseen toteutukseen ei sisälly tutkintoa. 

Osallistuja vastaa lähijaksojen matka- ja majoituskuluista.

Kysy lisää

Jenna Kankaanpää
jenna.kankaanpaa@crazytown.fi
+358 10 341 7058

Carolin Otsing
carolin.otsing@crazytown.fi
+358 10 341 7066