Crazy Townin oma podcast on täällä!

Tutustu asiantuntijayhteisön jäseniin sekä Crazy Townin ideologiaan ja historiaan.CT yhteisössä syntyy mielenkiintoisia tarinoita!

Jäsenet ovat eri alojen asiantuntijoita ja saman katon alla työskentelee niin yksinyrittäjiä kuin pörssiyhtiöiden työntekijöitä. Yhteisössä jäsenet tekevät yhteistyötä, jakavat oppejaan, osaamistaan sekä resurssejaan. Miten se konkreettisesti arjessa näkyy?

Crazy Townin jäsenet kohtaavat päivittäin kahvinkeittimellä ja jakavat sen äärellä onnistumia, oppejaan ja murheitaan.

Nyt kahvinkeittimellä tavataan myös audion muodossa!


Podcastin tuottaa Studio Empire.

Image

JAKSOT:

E1 Mikko Markkanen, Crazy Townin toimitusjohtaja ja yrittäjäE2 Timo Lahti, Crazy Townin myyntimies ja Tampereen yhteisövetäjäE3 Annika Kartano, Crazy Townin markkinointi- ja yhteisömanageri sekä Studio Empiren yrittäjäE4 Matti Kortteus, yksinyrittäjä ja podcastin juontaja, MattiKoE5 Jussi-Pekka Koskiranta, operatiivinen johtaja peliyritys BeizE6 Rami Veranen, toimitusjohtaja Supercrush OyE7 Veikko Törrönen, palvelumuotoilija ja liiketoimintamuotoilija Kreapal Design OyE8 Outi Nokkonen, palvelumuotoilija ON Muotoilu OyE9 Veli-Matti Hokkanen, toimitusjohtaja Brado OyE10 Samuel Kautto, brändistrategi Kautto & Konstig Oy


E11 Katja Piiski, toimitusjohtaja Tampereen Sarka Oy


E12 Sami Lehmus, toimitusjohtaja Eeco Oy


Antoisia kuunteluhtetkiä!