Oppimisleiri Innovation Bootcamp starttaa maaliskuussa!

Niklas IsbergCT Consulting, Koulutus ja konsultointi, Yleinen

Innovation Bootcamp Crazy Town workshop

Crazy Town käynnistää maaliskuun 24. päivä puolitoista päivää kestävän oppimisleirin, joka on täynnä mielenkiintoisia keskusteluita, timanttisia tarinoita, hyvää seuraa ja uutta tietoa.

Kasvua synnytetään yhä useammin yhteisöissä, ja isossa porukassa oppii ihan vahingossakin uutta. Innovation Bootcamp rakentuu tämän teeman ympärille, jonka otsikkona onkin alustavasti ”Yrittäjämäiset yhteisöt, hubit ja uusi työ”. Oppimisleiri jakaantuu kolmeen aiheeseen:

  • Kaupungit, alueet & fyysiset ympäristöt
  • Osaaminen & osaajat
  • Innovaatiot & kaupallistaminen

Kenelle leiri on suunnattu?

Innovation Bootcamp on suunnattu aluekehittäjille, ekosysteemien ja verkostojen fasilitaattoreille, innovaattoreille, työ- ja oppimisympäristöjen uudistajille ja yhteisöjen rakentajille.

Tyyliltään Innovation Bootcamp on antikonferenssi, jossa osallistujat ja keskustelut ovat pääosassa. Tyylinsä vuoksi Bootcampille otetaan vain rajattu määrä osallistujia.

Crazy Town Jyväskylä_Learning Cafe

Bootcamp-leirin säännöt

Osallistuessasi Innovation Bootcamp -leirille tuot mukanasi jonkin kokemuksen ja tarinan, jotka voit jakaa muille. Tuot myös oman työsi tai organisaatiosi ajankohtaisen asian, kysymyksen tai haasteen, joka liittyy tapahtuman aiheisiin.
Tarkoituksena on ratkaista haasteet yhdessä samalla oppien. Crazy Town luo puitteet oppimiselle ja fasilitoi tapahtumaa.

Ohjelma julkaistaan pian

Innovation Bootcampin ohjelma on tiivis puolentoista päivän paketti maaseutumaisessa ympäristössä yhdessä keskustellen. Kuulemme jokaisesta näkökulmasta pari alustusta, vaikka raja alustajan ja osallistujan välillä onkin hiuksenhieno. Alustuksia seuraa yhteinen keskustelu sekä työskentely, mitkä jatkuvat iltamyöhään saakka. Työnteon lomassa pidetään myös hauskaa ja saunotaan.

Kannattaa ehdottomasti hakea mukaan, sillä tällä oppimisleirillä saat uusia näkökulmia kysymyksillesi tai jopa ratkaisuja niihin! Innovation Bootcamp on mahtava paikka verkostoitua uusien ihmisten kanssa, joten klikkaa itsesi alta leirin ennakkoilmoittautumiseen.

Oletko tutustunut muuhun projekti- ja koulutustoimintaamme?

Lukaise tästä lisää!

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä tämän lomakkeen osoitat antavasi markkinointiluvan ja hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.