Muuta osaaminen opintopisteiksi ja jatka halutessasi AMK-opintoihin!

Toni PienonenYleinen

Crazy Town ja Haaga-Helia AMK tarjoavat yhdessä Crazy Townin jäsenille mahdollisuuden muuttaa kertynyt osaaminen AMK-tason opintopisteiksi näissä teemoissa:

  • Palveluiden tuotteistaminen ja palvelumuotoilu
  • Digitaalinen liiketoiminta
  • Innovaatio-osaaminen

Jos sinulla on osaamista näissä, saat helposti muutettua osaamisesi näyttöön osallistumalla.

NÄIN TOIMIT

1. Tee tästä osaamiskartoitus 5.9. mennessä. Sen perusteella voit arvioida kannattaako sinun osallistua näyttöön vai ei.

2. Haaga-Helia on sinuun yhteydessä. Saat tarkemmat ohjeet avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijaksi kirjautumisesta ja näyttöihin osallistumisesta. Pääset samalla käsiksi Haaga-Helian avoimen amk:n tarjontaan koko lukukauden ajaksi!

3. Saatuasi opiskelijatunnukset tutustu näyttöjen ohjeisiin. Merkitse näyttöpäivä kalenteriin ja palauta ennakkotehtävät.

4. Osallistu näyttöpäivään verkossa – Osallistuminen vie yhden opintojakson osalta muutaman tunnin. Näytöt järjestetään loppusyksystä 2021.

5. Saat hyväksytystä näyttösuorituksesta opintopisteet. Halutessasi voit hyödyntää kertyneitä opintopisteitä esimerkiksi tutkinto-opiskelijaksi hakuun tai osallistua muille avoimen amk:n kursseille.

MITÄ SE MAKSAA?

Osallistuaksesi, sinun tulee maksaa avoimen ammattikorkeakoulun maksu 150 €. Tämä oikeuttaa sinut tekemään näyttöjä ja opiskelemaan Haaga-Helian avoimessa amk:ssa kuluvan lukukauden aikana niin paljon kuin haluat!

KENELLE?

Asiantuntijalle, jolla on työelämän kautta kertynyttä osaamista palveluiden tuotteistamisen, palvelumuotoilun, digitaalisen liiketoiminnan tai innovaatio-osaamisen parissa. Korkeakoulutasoisen näytön erityispiirteenä on teorian, käytännön ja reflektion yhdistelmä. Näyttöpäivässä tuot esille osaamisen lisäksi myös käsitteiden ja teorian ymmärryksen sekä pohdiskelet teemoja ja omaa osaamista osaamistaan niihin liittyen.

ALOITA TEKEMÄLLÄ OSAAMISKARTOITUS TÄSTÄ!

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on kansainvälinen ja rohkea työelämän uudistaja. Tähtäämme opiskelijoidemme laadulliseen työllistymiseen ja haluamme pitää ovet auki työelämään. Näyttöpäivä-malli on Haaga-Helian kehittelemä malli, jota olemme levittäneet myös muihin korkeakouluihin. Syksyllä 2021 käynnistämme näyttöpäivätoiminnan laajemmin myös jatkuvan oppimisen puolella.

LISÄTIETOA

Mikäli sinulla on kysyttävää osaamiskartoitukseen tai osaamisen näyttöihin liittyen, voit olla yhteydessä

Elina Iloranta
elina.iloranta@haaga-helia.fi
Kehityspäällikkö, Jatkuva oppiminen / Haaga-Helia
+358 40 488 7022

Toni Pienonen
toni.pienonen@crazytown.fi