Blogi

Merkityksellinen työelämä on Tacit Oy:n missio

Toni PienonenCT Hämeenlinna, Yleinen

Työelämä-Hämeenlinna-Tacit-toimitusjohtaja

Hämeenlinnalainen Tacit Oy kehitti Crazy Townin ja muiden hämeenlinnan kumppaneiden yhteisen Linkroom-palvelun avulla itselleen työkalun asiantuntijuuden monistamiseen, mutta samalla huomasi että sitä voisivat käyttää myös muut asiantuntijat.

”Muutoksen menestyksekäs johtaminen vaatii sitä, että johtaja tuntee organisaationsa motivaatiotekijät ja arvot, joiden pohjalta työntekijät toimivat. Meidän työkalu vastaa juuri siihen tarpeeseen.” kertoo Tacit Oy:n asiantuntija Helena Lehkonen, joka on tutkinut työelämän arvoja pitkälti toistakymmentä vuotta.

Yli 4000 toteutettua työelämän arvotestiä kuluneen vuoden aikana ovat hioneet Tacit Oy:n tuotetta siihen pisteeseen, että se on valmis palvelemaan yritysten ja johtamisen parissa työskenteleviä konsultteja ja muita asiantuntijoita. Tacit Oy:n kehittämä alusta pohjautuu Schwartzin arvoteoriaan ja nyt valmistunut työkalu on järjestyksessään kolmas jalostettu versio Lehkosen kehittämästä arvotestistä. Työkalulla on vahva tieteellinen tausta ja sen toimivuutta on kokeiltu erilaisissa työelämän kehityskohdissa eri yhtiöiden ja organisaatioiden kanssa.

Työkalun kehittämistä vauhditti Hämeenlinnassa toimiva Linkroom-valmennus, johon osallistumalla Tacit Oy tienasi erinomaisella pitchauksellaan 2500€:n stipendin. Tämän avulla Tacit sai vietyä työkalun eteenpäin idea-asteelta prototyypiksi. Tämä vuorostaan johti uuteen kehitysrahoitukseen Business Finlandilta.

Helena hakee nyt kiinnostuneita asiantuntijoita, valmentajia ja konsultteja hyödyntämään kehitettyä työkalua!

Helena Lehkonen
040 716 6769
helena.lehkonen@tacitco.com

 

Linkroom on Hämeenlinnan seudun toimijoiden yhteinen aloite. Palvelun tuottavat yhdessä Hämeenlinnan kaupungille PARKKI-yhteisön tekijät Linnan Kehitys, Hämeen Uusyrityskeskus ja Crazy Town. Olemme Crazy Townina useissa vastaavissa projekteissa, koska haluamme rakentaa Suomeen vahvempia yhteisöjä ja yrittäjyyttä.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä tämän lomakkeen osoitat antavasi markkinointiluvan ja hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.