Maalaistori Pop-Up myymälä Jyväskylän Showroomissa

Sandra SuomäkiBlogi, CT Jyväskylä, Yleinen

Jyväskylän CT-jäsenen tapahtumatoimisto Evendan järjestämä Maalaistori Pop-Up myymälä on avattu Jyväskylän Crazy Townin Showroomin tiloihin. Maalaistori toimii siinä reilun kuukauden ajan 3.5.2021-5.6.2021.

Tällä hetkellä mukana on 15 pientuottajaa pitkin Suomea. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. maustekahveja, yrttituotteita, siemennäkkäreitä, limonadeja, fudgeja, marjatuotteita, hilloja ja hunajia. Lisäksi valikoimasta löytyy kodin käyttö-ja sisustustuotteita. Maalaistori on auki maanantaista perjantaihin klo 10-17, sekä lauantaina klo 10-16.

”Haluamme tuoda palveluihimme elämyksellisyyttä, kuten myös tähän myymälään, maalaistorin hengessä. On hienoa, että voimme tällä tavoin tuoda pienyrittäjien tuotteita asiakkaiden lähelle, kun markkinoita ja messuja ei ole voitu järjestää” – Evendan tapahtumatuottaja Johanna Lamberg

Showroom-tila on valmistunut elokuussa 2020 Jyväskylän Crazy Townin laajennuksen myötä. Tila soveltuu pop-up myymälän lisäksi vaikkapa tuote-esittelyihin, cocktail-tilaisuuksiin tai taidenäyttelyyn. Showroomin keskeinen sijainti Kauppakadulla antaa valtavasti mahdollisuuksia tilan hyödyntämiseen.

 

Aiemmin keväällä Showroomissa kokeiltiin Tulevaisuuden Tori-hackathonin tuotoksia, kun Tori-apin demo saatiin ensiesittelyyn sekä tila toimi myös Kahvila Tilkun brunssikassien noutopaikkana. Lue torikokeiluista lisää tästä blogipostauksesta.

Tilaa uutiskirje

Lähettämällä tämän lomakkeen osoitat antavasi markkinointiluvan ja hyväksyt tietosuojaselosteemme.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.