Image

Hyvät ideat saavat Linkroomista sparrausta ja rahoitustaCrazy Town pyörittää Linkroom-yhteistyöaloitetta, jonka tehtävä on varmistaa, että Hämeenlinnaan syntyy uutta liiketoimintaa.

Linkroom tarjoaa sparrausta sekä rahallista tukea kaikille idearikkaille tahoille. Sinulla voi olla jo yritys, mutta uusi ideasi kehittää liiketoimintaasi. Tai sinulla voi olla vain idea, etkä vielä tiedä, kuinka edetä asian kanssa.

Mukana Linkroomin taustalla ovat Hämeenlinnan kaupunki, Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK, Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Linkroom auttoi lähes 60 hämeenlinnalaista yritystä tai yrittäjäksi aikovaa käynnistämään uutta liiketoimintaa ensimmäisenä toimintavuonna 2018.Näin haet tukea Linkroomilta1.


Tutustu Linkroomin ehtoihin. Hae 500 euron arvoista stipendiä lomakkeen kautta. Linkroomin raati tutustuu hakemukseen ja on sinuun yhteydessä.

2.


Osallistu Linkroomin tapahtumaan (esimerkiksi säännöllisesti järjestettävät Pizzaa & Pitchaa -kohtaamiset) ja esitä ideasi. Jos et pääse paikalle, voit sopia myös henkilökohtaisen tapaamiseen.

3.


Mikäli hakemuksesi hyväksytään, saat rahallisen tuen idean toteuttamiseen. Linkroomin asiantuntijat sparraavat sinua eteenpäin. Sinulla on mahdollisuus hakea isompaa 2000 euron stipendiä.


Kiinnostuitko?


Lue lisää ja hae >>


Linkroomin yhteisömanagerit


PETRA PULKKINEN

petra.pulkkinen@crazytown.fi
050 535 2776

Crazy Town, Viipurintie 4, Hämeenlinna

MARKO AHTIAINEN

marko.ahtiainen@linnan.fi
050 301 9009

Linnan Kehitys