Ideasta testatuksi palveluksi

- verkkokoulutus

Onko ideasi yrittämisen arvoinen?
Testaa sen potentiaali kuukaudessa!


Tässä koulutuksessa rakennat ideasi pohjalta uuden palvelun, testaat sen toimivuuden aidoilla asiakkailla ja samalla verkostoidut.


Hae tästä 3.5.2021 mennessä!

Kuka voi hakea?

Alle 30-vuotias asiantuntijatyötä hakeva:
Työtön tai työttömyysuhan alla oleva työnhakija tai yrittäjä

Jolla on:
1. Halu oppia käytännönläheisesti tuotteistamisesta ja palvelumuotoilusta
2. Idea uudesta palvelusta tai tuotteesta
3. Kehittämistä tai jatkojalostamista vailla oleva tuote tai palvelu

Tunnistatko itsesi kuvauksesta?

Haku koulutusohjelmaan on umpeunut, mutta jälki-ilmoittautumisia otetaan vielä vastaan! Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä Matleenaan!

Koulutuksen sisältö

Verkossa toteutettava Ideasta testatuksi palveluksi -koulutus koostuu 9 koulutuskerrasta sekä erikseen järjestettävistä mentorointiklinikoista. Koulutuspäivät ovat kestoltaan noin kuusi tuntia ja mentorointiklinikat ovat avoinna kaksi tuntia kerrallaan. Koko koulutuksen ajan tukenasi on kouluttajia, mentoreita sekä Crazy Townin yritysyhteisön tuki.

Koulutuksessa keskitytään uuden liiketoiminnan kehittämiseen palvelumuotoilun keinoin. Koulutukseen sisältyy muun muassa konseptin suunnittelua, idean validointia, verkostojen hyödyntämistä ja käytännön testausta. Koulutus huipentuu virtuaalisella lavalla pidettävään hissipuhetapahtumaan, jossa yleisönä on yrityskehittäjiä ja yrityspalveluiden tuottajia. Koulutuksen päätteeksi osallistujalla on vahva palvelutuote, jonka toimivuus on testattu aidoilla käyttäjillä!


Kouluttaja

Koulutuksen tuottaja, yksityisomisteinen Crazy Town Oy luotsaa Suomessa neljällä eri paikkakunnalla 250 y-tunnuksen asiantuntijayhteisöä, jonka verkostoon saat sisäänpääsyn koulutukseen osallistumalla. Pääset välittömästi osaksi virtuaalista yhteisöämme, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakentaa työelämän verkostoasi, saada uutta osaamista ja mahdollisuuden markkinoida omia palveluitasi. Lisätietoja toiminnastamme löydät kätevimmin koulutuksen nettisivuilta:

Lue lisää Crazy Townista tästä!

Koulutus on maksuton ja toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan TE-palveluiden sekä ELYkeskuksen kanssa.

Aikataulu


25.5.2021
Kickoff:
Uuden palvelu- ja liiketoimintakonseptin suunnittelu
28.5.2021
Miten tehdä liiketoimintaa palvelun pohjalta?
31.5.2021
Mentorointiklinikka
1.6.2021
Palvelumuotoilun ABC
4.6.2021
Mentorointipäivä
8.6.2021
Kokeilemalla kehittäminen ja palveluidean validointi

11.6.2021
Tuotteistaminen ja arvolupaus
14.6.2021
Mentorointiklinikka 
15.6.2021
Osaaminen ja verkostot
24.6.2021
Liiketoiminta, budjetti ja hinnoittelu
28.6.2021
Mentorointiklinikka
30.6.2021
Pitch Day ja jatkopolkujen rakentaminen


Kouluttajat


Petra Pulkkinen


Image
Petra on ratkaisukeskeinen valmentaja ja koulutusalan yrittäjä. Vahva tausta ammatillisen koulutuksen ja yksinyrittäjyyden parissa. Petran vahvuuksia ovat innostaminen, kokeilemalla kehittäminen ja kansallinen sekä kansainvälinen verkosto- ja sidosryhmätuntemus.

Mikko Korpela


Image
Mikko toimii Crazy Townin konsulttiyksikön johtajana. Mikon erityistä osaamista ovat vertaisoppimista tukevat fasilitointimenetelmät, tuotteistaminen ja kokeilemalla kehittäminen. Yritysten ja tiimien osaamisen kaupallistaminen on osa Mikon ydinosaamista.

Toni Pienonen


Image
Tonin erityisosaamista on uusien konseptien muotoilu, tuotteistaminen, osaamisen mallintaminen sekä vuorovaikutuksessa syntyvän tiedon dokumentointi. Hän hallitsee erinomaisesti verkostomaiset ympäristöt, pk-yritysten sparrauksen sekä erilaiset yhteiskehittämisen alustat.


Aiemman toteutuksen osallistujat suosittelevat!


Koulutus oli mielestäni todella ammattitaidolla toteutettu ja kouluttajat osasivat sekä haastaa että antaa kurssilaisille tasoisensa mukaista palautetta. Kiitos upeasta koulutuksesta! Ryhmästä olen saanut sekä tukea että innostusta.
Opiskelija
Hyvä kokonaisuus. Opin paljon. Hyödyllinen. Rento ilmapiiri. Sain hyviä neuvoja. Opit ovat jo otettu käyttöön. Todella hyödyllistä tietoa! Mukavat kouluttajat!
Opiskelija
Olen erittäin tyytyväinen, että "työttömän" yrittäjän näin korona-aikaan oli mahdollisuus osallistua koulutukseen ja saada itselleen tuulta purjeisiin uusiin kuvioihin jotta pystyy jatkamaan yritys uraansa, uuden oppiminen innostaa aina tekemään enemmän myös omassa yrittäjyydessä. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta kehittää itseäni, huippu seurassa, huippu opettajien kanssa. Kiitos!
Opiskelija
Erinomainen koulutus. Tarkkaan suunniteltu. Sopiva määrä kannustusta. Kouluttajat todella tiesivät mistä puhuivat. Hyvin käytännönläheistä.
Opiskelija

Lisätietoa


Uudenmaan TE-palvelut 
Merja Jaulimo
merja.jaulimo@te-toimisto.fi
puh. 0295 040 253

Crazy Town Oy
Matleena Laaksonen
matleena.laaksonen@crazytown.fi
puh. 044 373 1932

Koulutus on osallistujalle maksutonta työvoimakoulutusta ja se toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan TE-palveluiden sekä ELY-keskuksen kanssa.Image
Image