Forza-yrityskiihdyttämö on yhteisö ja työtila asiantuntijoille ja yrityksille


KYSY LISÄÄ


Image

Forza on yhteisöllinen työtila ja innovatiivinen yhteisö, joka antaa sytykkeitä uuden tekemiseen, itsensä haastamiseen ja uusien asioiden oppimiseen.

Kiihdyttämön tehtävänä on lisätä toimivien yritysten kasvuhalukkuutta ja toisaalta luoda kokonaan uutta yrittäjyyttä ja uudenlaisia yrityksiä tulevaisuuden tarpeisiin, sekä luoda synergiaa opiskelijoiden, oppilaitosten ja yritysten välille.

Forzan toiminnasta vastaa Forssan Yrityskehitys ja se on osa Crazy Townin yhteisöä.


Forzan kunnianhimoinen tavoite on luoda seudulle 100 uutta start up -yritystä tai ideaa vuoteen 2021 mennessä. Se tehdään lyömällä päät yhteen uudenlaisessa kiihdyttämössä, jossa katsotaan pitkälle tulevaisuuteen.

Forza sijaitsee viehättävässä historiallisessa miljöössä Kehräämö-alueella, jossa toimii useita kulttuurin ja liike-elämän toimijoita. Kehräämöllä olet tiiviissä yhteydessä Hämeen ammattikorkeakoulun kanssa ja keskustan palvelut ovat käden ulottuvilla.

Kenelle Forza on tarkoitettu?


Minulla on yritysidea tai sen raakile - mitä Forza tarjoaa minulle?


Ideatason yritykselle Forza on "The place to be". Forzan yhteisömanageri ja jäsenet auttavat sinua löytämään sopivan kumppanin ideaasi sparraukseen eteenpäin ja luottamuksella.

Idean toteuttamiskelpoisuus saadaan nopeasti selvitettyä yhteisön jäsenten ja kumppaneiden kanssa. Älä piilottele kynttilää vakan alla vaan ota yhteyttä yhteisömanageriin välittömästi!


Toiminnassa olevalle yritykselle - onko Forza meille vain toimitiloja?


Yrityksesi on siis jo toiminnassa, tämä on kerrassaan mainiota! Forzan mahdollisuudet juuri sinulle on rajattomat, löytyy kokoustiloja, yhteisöllisiä työtiloja, omia työhuoneita.

Eikä siinä vielä kaikki, Forza ei todellakaan ole vain käteviä fasiliteetteja ja hyvä sijainti, meillä on yhteisonjäsenistössä jo ehkä juuri sinulle sopivia kumppaneita ja Crazy Town verkoston kautta niitä on vielä huomattavasti enemmän.


Olen asiantuntija - onko Forzassa sijaa minulle?


Todellakin on! Asiantuntijapalveluiden tuottajille on aina tilaa, teet ehkä yksin töitä kotoa käsin, Forzassa et ole enää yksin vaikka tarvittaessa sekin onnistuu. Kahvitauot on yhtä juhlaa yhdessä, voit unohtaa pölyisen tietsikkapöydän kotona ja varata vaikka ihan oman pöytäpaikan meiltä.

Forza on osa Crazy Town -verkostoa jossa on mukana tällä hetkellä yli 200 yritystä joiden joukosta varmasti löydät vertaistukea, oman osaamisen kehittämiselle, sekä myös potentiaalisia busineksen teon paikkoja.Jäsenpaketit - tule osaksi yhteisöä


OLE YHTEYDESSÄ

LIIKKUVA

125 eur

/ kk + ALV

Paikka asiantuntijalle, joka tarvitsee työpisteen osaksi liikkuvaa työnkuvaansa. Tämä vaihtoehto tarjoaa sinulle avotyötiloissa ja hiljaisessa huoneessa. Saat myös käyttöösi kaikki kokous- ja tapahtumatilat.

Ehdot:

- Ei omaa kiinteää työpistettä, oma lukollinen säilytyslokero

- 3 kk irtisanomisaika

- Ei vakuutta

KIINTEÄ

175 eur

/ kk + ALV

Oma kiinteä työpiste yhden tai useamman yksin työskentelevän kanssa jaetussa yhteisessä huoneessa. Lisäksi käytössä Forzan yhteiset tilat. Saat myös käyttöösi kaikki kokous- ja tapahtumatilat.

Ehdot:

- kiinteä työpiste, 1 kpl, jaetussa työhuoneessa

- 3 kk irtisanomisaika

- 2 kk jäsenmaksun suuruinen vakuus

HUONE

alkaen 270 EUR

/ kk + ALV

Oma työhuone

Tämä vaihtoehto pitää sisällään oman huoneen, jossa on sopimuksen mukaan kalustus.

Kysy tarkempi hinta yhteisömanagerilta.

Paikalliset uutiset ja tapahtumat
Forzassa mukana


Image
Image
Image
Image

Ole yhteydessäHeidi
Loukiainen

yhteisömanageri

+358 50 550 3211

heidi.loukiainen@forssa.fiFORZA

Forza sijaitsee historiallisella Kehräämön alueella.

Forzan toiminnasta vastaa Forssan Yrityskehitys ja se on osa Crazy Town -yhteisöä (Powered by CT).

Wahreninkatu 11, 30100, Forssa

#forza100