Blogi

Yhteiskehitä ja kaupallista osaamista Cimcorpin kanssa

Tule aamukahveille kuulemaan, miten voisit tehdä yhteistyötä Cimcorpin kanssa!

Aika: pe 17.9. klo 9-10

Paikka: Rautatienpuistokatu 7, Crazy Town Pori (ilmoittaudu Petri Linna, jos tule paikan päälle) & verkossa (ilmoittaudu tästä verkko-osallistujana)

Cimcorp Group on aloittanut Crazy Townin jäsenenä – tähtäimessä startup-yhteistyö, yhteiskehittäminen ja uudet tuotekehitysdemot. Yhtiö on rengasteollisuuden automaatiojärjestelmien johtavia toimittajia maailmassa ja toimittaa myös elintarviketeollisuuden ja vähittäiskaupan jakelun keräilyjärjestelmiä sekä postinlajittelun automaatiota yli 40 maahan.

Yhteistyö Cimcorpin kanssa tarjoaa startupille mahdollisuuden skaalata ratkaisu kansainvälisille markkinoille! Cimcorp on kiinnostunut ratkaisuista mm. data-analytiikan (data-analytics), digitaalisten kaksosten (digital twin), suunnitteluautomaation (design automation), lisätyn todellisuuden ja virtuaalitodellisuuden (AR/VR) ja tekoälyn (artificial intelligence) -teemoihin liittyen.

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille. Aamukahveilla kuulet lisää mahdollisuuksista ja voit löytää itsellesi väylän yhteiseen tekemiseen. Samalla opit lisää, miten startupit ja pienet asiantuntijayritykset voivat tehdä yhteistyötä vakiintuneen yrityksen kanssa.

Ohjelma:

  • Mikä on Cimcorp?
  • Mitä Cimcorp haluaa saada aikaan startup-yhteistyöllä?
  • Yhteistyömahdollisuuksien ideointia ja tunnistamista: uudet teknologiat, ratkaisut ja palvelut

Tapahtuman mahdollistaa Robocoast -konsortio, joka haluaa rakentaa yhteistyömallin teollisuusyritysten ja startupien yhteiskehittämisen tueksi. ”Co-Development Model between Manufacturing Industry and Tech Startups” -mallin tavoite auttaa suomalaisia yrityksiä kehittämään osaamistaan sekä kaupallistamaan uusia tuotteita ja palveluita maailmalle. 

 

Osallistu verkossa Zoomin välityksellä tai tulemalla paikalle Crazy Town Poriin. Ilmoittautuminen verkkoon alla olevasta napista.

Jos tulet paikan päälle Poriin, laita viestiä Petri Linnalle, 045 183 9630, petri.linna@crazytown.fi

 

The event is finished.

Date

17 syys 2021
Expired!

Time

09:00

Zoom Meeting

Järjestäjät

Crazy Town Oy
Email
info@crazytown.fi