Blogi

vuorovaikutuksen esteet

Vuorovaikutuksen esteet (Pori)

“Mutisijat, hännystelijät, tuppisuut, pään aukojat…”  ja muita vuorovaikutuksen esteitä

Miia Lindströmin aamukahvit vuorovaikutuksen esteistä nyt toiveuusintana Porin Crazy Townilla!
Huomaathan ilmoittautua paikan päällä pidettävään tilaisuuteen. 

Pitkän etätyökauden jälkeen on hyvä vähän palautella mieleen fyysisessä  vuorovaikutuksessa toimimisen aakkosia!

Gestalt-terapeutti, organisaatiokouluttaja ja näyttelijä Miia Lindström puhuu vuorovaikutuksen esteistä organisaatioiden viitekehyksessä. Miten ne parhaat ideat jää aina kuulematta ja henkilökemiat iskee törmäyskurssille. Uusia ihmisiäkin tulee työyhteisöön, mutta sama vanha meno toistuu.

Miia avaa vuorovaikutuksen haasteita herkullisten esimerkkien ja tyypittelyjen kautta. Joihinkin tilanteisiin löytyy myös ratkaisumalleja! Erityisesti Miia herättelee ymmärrystä siitä, että vuorovaikutus on sitä rikkaampaa ja tuloksellisempaa, mitä erilaisemmat ihmiset siinä on mukana! Vuorovaikutuksen onnistumiseksi tarvitaan kuitenkin vähän oivalluksia ja itsetuntemusta, sekä turvallinen ilmapiiri.

Miia on gestalt- eli hahmoterapeutti (Organizational Consultant and Coach, Gestalt Institute of Scandinavia 2020) ja teatteritaiteen maisteri (TEAK-98). Miia on työskennellyt eri teattereissa, Yleisradiossa, ja viimeisimpänä myös lastensuojelutyössä haastavien nuorten parissa. Lisäksi Miia on opiskellut ratkaisukeskeistä psykologiaa- ja mindfulnessia. Vuodesta 2007 saakka Miia on tehnyt vuorovaikutus-, voimavara-, ongelmanratkaisu-, johtamistaito- ja esiintymiskoulutuksia eri yrityksille ja yhteisöille.

Nämä Crazy Townin aamukahvit ovat avoimet kaikille asiasta kiinnostuneille. Kahvitarjoiluiden mitoittamista varten pyydämme kaikkia ei-CT-jäseniä ilmoittautumaan ao. lomakkeella. Aamukahvit järjestetään livenä Crazy Townin tapahtumatorilla,  sisäänkäynti tilaan Rautatienpuistokatu 7:n ja parkkipaikan kulmasta.

Ovet aukeavat klo 8.40, tulethan paikalle hyvissä ajoin, että ehdit napata kupposen kahvia tai teetä paikallesi ennen aloitusta klo 9.00. Aamukahvien jälkeen on mahdollisuus jäädä tutustumaan Crazy Townin tiloihin yhteisömanagerin esittelemänä n. klo 10.10-10.45.

Lisätietoja:
Kati Fager
Crazy Town Pori yhteisömanageri
358 40 5769 010
kati.fager@crazytown.fi

Koronaohjeistus:
Crazy Townilla noudatetaan vallitsevia AVI:n ohjeistuksia ja kulloisenkin rajoitustilanteen mukaan tarvittaessa osallistujamäärää rajoitetaan. Tulethan vain terveenä paikalle. CT:lle käyville vieraille on voimassa maskisuositus, käsidesejä löytyy tapahtumatilasta ja samoin käsienpesutilat. Tilassa on jokaiselle oma istumapaikka ja mahdollista pitää väljät turvavälit.

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi tapahtumaan:

Ilmoittaudu tapahtumaan:
Nimi*
Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt tietosuojaselosteemme ja tiedostat, että saatamme lähettää sinulle viestintää.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

The event is finished.

Date

25 maalis 2022
Expired!

Time

09:00 - 10:00

Paikkakunta

Crazy Town Pori
Rautatienpuistokatu 7, 28100 Pori

Järjestäjät

Crazy Town Oy
Email
info@crazytown.fi

Puhuja