Blogi

Startup-yhteistyön ABC: Matchmaking

AIKA JA PAIKKA: pe 28.1.2022 klo 10.00 – 12.00, verkossa Zoomissa

Tämä matchmaking-tapahtuma tuo yhteen startupit ja yhteistyöstä kiinnostuneet yritykset Pirkanmaan Osuuskauppa (POK), Posti ja A-Insinöörit (AINS). 

Tapahtumassa:

– Vakiintuneet yritykset esittelevät yhteistyömahdollisuudet startupeille

– Ryhmäkeskustelut yritysten ja startupien kesken: Startupit valitsevat heitä kiinnostavat caset

– Jatkon sopiminen: Tapahtuman jälkeen startupit ja yritykset pääsevät sopimaan jatkotoimenpiteet, tarkoitti se sitten yhteistyöehdotusta, myyntitapaamista tai sijoituskeskustelua

Tapahtuma on avoin kaikille kiinnostuneille startupeille. Tilaisuus järjestetään Business Tampereen ja Crazy Townin yhteistyönä.

Ilmoittaudu tästä >>

 

Startup-yhteistyöstä kiinnostuneet yritykset:

Pirkanmaan Osuuskauppa (POK): POK on kiinnostunut tapaamaan kumppaneita ja startupeja, joilla on tarjolla uusia ratkaisuja ruokaan ja palveluihin ruoan ympärillä. Ratkaisut voivat esimerkiksi liittyä uusiin heti valmiisiin ruokatuotteisiin, ruokainnovaatioihin (foodtech) tai tuotteisiin ja palveluihin asiakkaidemme arjen helpottamiseksi. Yhteistyö POKin kanssa tarjoaa startupille mahdollisuuden kehittää ja kasvaa paikallisen kumppanin kanssa ja rinnalla.

Posti Group Oyj: Posti toimii monella eri liiketoiminta-alalla, joten myös startup- ja osaaja -tarpeet ovat hyvin laaja-alaisia. Kiteyttäen: Kuljetus, varastointi, lajittelu ja toimitus. Lisäksi erilaiset sisäiset ja ulkoiset sähköiset työkalut ja palvelut, jotka tukevat kokonaisuutta ovat kiinnostavia.

A-Insinöörit (AINS Group): AINS is looking for novel and bold startups to collaborate with or invest in. Does your startup make urban life – More functional? More sustainable? Smarter? Or just better? You don’t have to be a proptech or built environment startup! We connect startups with right clients, open-minded investors, real life projects, best practices and equity funding.

 

Kysy lisää: Mikko Korpela, 0400 499 242, mikko.korpela@crazytown.fi

Ilmoittaudu mukaan alta!

The event is finished.

Date

28 tammi 2022
Expired!

Time

10:00

Zoom Meeting

Aiheet