Blogi

Miten rakennat jotain täysin erilaista_Heidi Hurskainen-ja-Leo-Kokkonen

Miten rakennat jotain täysin erilaista?

Mitä tekeminen on, kun ollaan jonkin täysin uudenlaisen liiketoiminnan äärellä ja umpihankeen joutuu raivaamaan ladun itse?
Crazy Townin toimistujohtajan Mikko Markkasen haastateltavana kaksi visionäärisen liiketoiminnan tekijää: Heidi Hurskainen (Coinmotion) & Leo Kokkonen (Pole Bicycles).

Kuten HS visio kirjoitti “Maastopyöräilijät pitivät Leo Kokkosen ideoita pähkähulluina, kunnes kokeilivat itse. Sen jälkeen suurimmat valmistajat ovat seuranneet perässä, mitä Kokkosen perustama Pole keksii pyöriin.”

Tule mukaan Crazy Townin perinteisille perjantaiaamukahveille, jossa osallistujat inspiroituvat, oppivat ja jakavat osaamistaan. Tapahtuma järjestetään webinaarina Zoomissa. Luvassa herättäviä ajatuksia!

Crazy Town on yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Meillä työskentely on helppoa – tarvitset vain tietokoneen ja me huolehdimme lopusta. Saat kaiken käyttöön yhdellä kuukausimaksulla.

Olemme enemmän kuin toimitila, toimistohotelli tai etätyötila. Täällä viihtyvät yksinyrittäjät, startupit ja pörssiyhtiöt. Järjestämme koulutuksia ja teemme käytännön aluekehitystä. Järjestämme vuosittain kymmeniä, jopa satoja tapahtumia, jossa eri yritykset ja organisaatiot pääsevät kohtaamaan ja oppimaan toisiltaan. Uskomme, että uuden oppiminen on kasvun edellytys!

Rekisteröidy mukaan tapahtumaan allaolevasta linkistä!

 

The event is finished.

Date

27 elo 2021
Expired!

Time

Europe/Helsinki
09:00

Zoom Meeting