Blogi

Aamukahvit: Miten menestyä LinkedInissä vuonna 2023? (PORI)

LinkedIn on monille työelämässä oleville tuttu kanava. LinkedIniä käytetään rekrytoimiseen, social sellingiin sekä asiantuntijuuden rakentamiseen. Erityisesti B2B-yrityksille LinkedInistä on muodostunut yksi tärkeimmistä markkinoinnin ja myynnin työkaluista.

LinkedIn toimii myös suurena hakukoneena, josta haetaan päivittäin erilaista tietoa. Siksi onkin tärkeää, että yrityksesi tai oma henkilökohtainen profiili on kunnossa, jotta saisit hakutuloksissa näkyvyyttä.

Aamukahvien aikana Leena käy läpi muun muassa uusimpia LinkedInin toiminnallisuuksia, mitkä ovat vuoden 2023 trendit LinkedInissä sekä miten lähteä rakentamaan asiantuntija profiilia LinkedInissä.

Leena Tähdellä on yli 10 vuoden kokemus B2B-markkinoinnin vetämisestä IT-alalla. Tähti Consultingin lisäksi hän toimii ohjelmistoyrityksen markkinointipäällikönä.

Tähti Consulting on veljen ja sisaren, Leo-Pekan ja Leenan yhteisyritys, jossa yhdistyy urheilija-vaikuttajan ja innovaattori-markkinoijan osaaminen ja intohimo. Yritys tarjoaa markkinoinnin ja sosiaalisen median konsultointia, suunnittelua sekä valmennuksia yrittäjille ja pienyrityksille.Tähti Consulting tekee myös sisällöntuotantoa ja vaikuttajamarkkinointia.  

Ilmoittaudu tapahtumaan:
Nimi*
Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt tietosuojaselosteemme ja tiedostat, että saatamme lähettää sinulle viestintää.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

The event is finished.

Tags:

Date

20 tammi 2023
Expired!

Time

09:00 - 10:00

Paikkakunta

Crazy Town Pori
Rautatienpuistokatu 7, 28100 Pori

Puhuja