Blogi

Mitä kannattaa ottaa huomioon markkinoinnissa?

Mitä asioita tulee ottaa huomioon markkinoinnissa? (Pori)

(Huomioithan, että tapahtuma järjestetään fyysisesti paikan päällä Porissa!)

Markkinointi nähdään monessa organisaatiossa pakollisena kulueränä. On kuitenkin hyvä muistaa, että ilman markkinointia ei ole myyntiä ja ilman myyntiä ei ole asiakkaita.

Markkinoinnin tulee osua ja upota juuri oikeaan kohderyhmään. Mitä asioita tulee ottaa huomioon markkinointia suunniteltaessa?

Ainakin seuraavat asiat:

– tavoitteet
– kohderyhmä
– ostajapersoonat
– kanavien valinta
– inbound-markkinointi

Esityksessä käydään läpi markkinoinnin eri osa-alueita ja lopuksi tutustutaan inbound-markkinointiin sekä miten sitä voidaan hyödyntää ostopolun eri vaiheissa.

Leena Tähdellä on yli 10 vuoden kokemus B2B-markkinoinnin vetämisestä IT-alalla. Tähti Consultingin lisäksi hän toimii ohjelmistoyrityksen markkinointipäällikönä.

Tähti Consulting on veljen ja sisaren, Leo-Pekan ja Leenan yhteisyritys, jossa yhdistyy urheilija-vaikuttajan ja innovaattori-markkinoijan osaaminen ja intohimo. Yritys tarjoaa markkinoinnin ja sosiaalisen median konsultointia, suunnittelua sekä valmennuksia yrittäjille ja pienyrityksille. Lisäksi teemme sisällöntuotantoa ja vaikuttajamarkkinointia.

Nämä Crazy Townin aamukahvit ovat avoimet kaikille asiasta kiinnostuneille. Kahvitarjoiluiden mitoittamista varten pyydämme kaikkia ei-CT-jäseniä ilmoittautumaan ao. lomakkeella. Aamukahvit järjestetään livenä Crazy Townin tapahtumatorilla,  sisäänkäynti tilaan Rautatienpuistokatu 7:n ja parkkipaikan kulmasta.

Ovet aukeavat klo 8.40, tulethan paikalle hyvissä ajoin, että ehdit napata kupposen kahvia tai teetä paikallesi ennen aloitusta klo 9.00. Aamukahvien jälkeen on mahdollisuus jäädä tutustumaan Crazy Townin tiloihin yhteisömanagerin esittelemänä n. klo 10.10-10.45.

Lisätietoja:
Kati Fager
Crazy Town Pori yhteisömanageri
+358 40 5769 010
kati.fager@crazytown.fi

Koronaohjeistus:
Crazy Townilla noudatetaan vallitsevia AVI:n ohjeistuksia ja kulloisenkin rajoitustilanteen mukaan tarvittaessa osallistujamäärää rajoitetaan. Tulethan vain terveenä paikalle. CT:lle käyville vieraille on voimassa maskisuositus, käsidesejä löytyy tapahtumatilasta ja samoin käsienpesutilat. Tilassa on jokaiselle oma istumapaikka ja mahdollista pitää väljät turvavälit.

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi tapahtumaan:

Ilmoittaudu tapahtumaan:
Nimi*
Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt tietosuojaselosteemme ja tiedostat, että saatamme lähettää sinulle viestintää.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

The event is finished.

Tags:

Date

04 maalis 2022
Expired!

Time

09:00 - 10:00

Paikkakunta

Crazy Town Pori
Rautatienpuistokatu 7, 28100 Pori

Puhuja