Blogi

Avoimet aamukahvit Jyväskylä tapahtuma_25032022 Miksi hallitustyö on tärkeää eikä vain pakollinen paha

25.3.2022 Miksi hallitustyö on tärkeää eikä vain pakollinen paha? (JKL)

Paikka:
Crazy Town Jyväskylän Alatori
Sisäänkäynti Kauppakatu 39:n liukuovista klo 8.40 alkaen

Ensimmäiset live-aamukahvit Jyväskylässä pitkästä aikaa! Tule keskustelemaan sekä jakamaan vinkit siitä, miksi kaiken kokoisten yritysten kannattaa kiinnostua siitä millainen hallitus heillä on ja miten lähestyä sen rakentamista?

Alustajana Arto Maijala (Hallituspartnerit Keski-Suomi ry), alan pitkäaikainen konkari. Samalla mahdollisuus tutustua Crazy Town Jyväskylän yhteisöön ja tiloihin paikan päällä.

Nämä Crazy Townin aamukahvit ovat avoimet kaikille asiasta kiinnostuneille, vaikka et suoraan kuuluisikaan hankkeen kohderyhmään. Kahvitarjoiluiden mitoittamista varten pyydämme kaikkia ei-CT-jäseniä ilmoittautumaan ao. lomakkeella. Aamukahvit järjestetään livenä Crazy Townin Alatorilla, sisäänkäynti tilaan Kauppakatu 39:n liukuovista.

Ovet aukeavat klo 8.40, tulethan paikalle hyvissä ajoin, että ehdit napata kupposen kahvia tai teetä paikallesi ennen aloitusta klo 9.00. Aamukahvien jälkeen on mahdollisuus jäädä tutustumaan Crazy Townin tiloihin yhteisömanagerin esittelemänä n. klo 10.10-10.45.

Lisätietoja:
Sandra Suomäki
Crazy Town Jyväskylä yhteisökoordinaattori
+35840 509 8595
sandra.suomaki@crazytown.fi

Koronaohjeistus:
Crazy Townilla noudatetaan vallitsevia AVI:n ohjeistuksia ja kulloisenkin rajoitustilanteen mukaan tarvittaessa osallistujamäärää rajoitetaan. Tulethan vain terveenä paikalle. CT:lle käyville vieraille on voimassa maskisuositus, käsidesejä löytyy tapahtumatilasta ja samoin käsienpesutilat. Tilassa on jokaiselle oma istumapaikka ja mahdollista pitää väljät turvavälit.

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi tapahtumaan:

 

Ilmoittaudu tapahtumaan:
Nimi*
Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt tietosuojaselosteemme ja tiedostat, että saatamme lähettää sinulle viestintää.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

The event is finished.

Date

25 maalis 2022
Expired!

Time

09:00 - 10:00

Paikkakunta

Crazy Town Jyväskylä
Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä

Puhuja