Blogi

crazy-town-pori-aamukahvit-tapahtuma-vuorovaikutuksen-haasteet

20.8.2021 “Mutisijat, hännystelijät, tuppisuut, pään aukojat…”  ja muita vuorovaikutuksen esteitä

 

Pitkän etätyökauden jälkeen on hyvä vähän palautella mieleen fyysisessä  vuorovaikutuksessa toimimisen aakkosia!

Gestalt-terapeutti, organisaatiokouluttaja ja näyttelijä Miia Lindström puhuu vuorovaikutuksen esteistä organisaatioiden viitekehyksessä. Miten ne parhaat ideat jää aina kuulematta ja henkilökemiat iskee törmäyskurssille. Uusia ihmisiäkin tulee työyhteisöön, mutta sama vanha meno toistuu. 

Miia avaa vuorovaikutuksen haasteita herkullisten esimerkkien ja tyypittelyjen kautta. Joihinkin tilanteisiin löytyy myös ratkaisumalleja! Erityisesti Miia herättelee ymmärrystä siitä, että vuorovaikutus on sitä rikkaampaa ja tuloksellisempaa, mitä erilaisemmat ihmiset siinä on mukana! Vuorovaikutuksen onnistumiseksi tarvitaan kuitenkin vähän oivalluksia ja itsetuntemusta, sekä turvallinen ilmapiiri. 

Miia on gestalt- eli hahmoterapeutti (Organizational Consultant and Coach, Gestalt Institute of Scandinavia 2020) ja teatteritaiteen maisteri (TEAK-98). Miia on työskennellyt eri teattereissa, Yleisradiossa, ja viimeisimpänä myös lastensuojelutyössä haastavien nuorten parissa. Lisäksi Miia on opiskellut ratkaisukeskeistä psykologiaa- ja mindfulnessia. Vuodesta 2007 saakka Miia on tehnyt vuorovaikutus-, voimavara-, ongelmanratkaisu-, johtamistaito- ja esiintymiskoulutuksia eri yrityksille ja yhteisöille.

Pori on koronatilanteen suhteen leviämisvaiheessa, siksi noudatamme erityistä varovaisuutta tapahtuman järjestelyissä. Saavuthan paikalle vain terveenä. Suosittelemme maskin käyttöä. Varmistamme, että osallistujilla/seurueilla säilyy riittävät turvavälit. Osallistujamäärä max. 20. 
Tutustu ohjeistuksiimme tarkemmin tästä:  https://www.crazytown.fi/crazy-town-korona-ohjeistus/

MITÄ? Vuorovaikutuksen esteet
MILLOIN? Perjantai 20.8.2021 klo 9-10
MISSÄ? Crazy Town Pori, Rautatienpuistokatu 7, 28100 Pori

Tervetuloa!

Crazy Town on yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Meillä työskentely on helppoa – tarvitset vain tietokoneen ja me huolehdimme lopusta. Saat kaiken käyttöön yhdellä kuukausimaksulla.

Olemme enemmän kuin toimitila, toimistohotelli tai etätyötila. Täällä viihtyvät yksinyrittäjät, startupit ja pörssiyhtiöt. Järjestämme myös koulutuksia ja teemme käytännön aluekehitystä.

Kysyttävää tapahtumasta tai haluat kuulla lisää palveluistamme?
Ota yhteyttä: Kati Fager, kati.fager@crazytown.fi, 040 576 9010

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella!

The event is finished.

Date

20 elo 2021
Expired!

Time

09:00 - 22:00

Paikkakunta

Crazy Town Pori
Rautatienpuistokatu 7, 28100 Pori

Järjestäjät

Crazy Town Oy
Email
info@crazytown.fi